De Boer plaatst Jumbo tent voor Topdays bij Van Heck

De Boer plaatst Jumbo tent voor Topdays bij Van Heck

Van Heck - Interpieces vormt al vele jaren de brug tussen autofabrikanten en grossiers voor garagehouders. Het bedrijf, dat vraag en aanbod van automaterialen vlot en adequaat samenbrengt, organiseert van 30 maart tot en met 3 april 2014 hun Topdays. De klanten kunnen er een kijkje achter de schermen nemen, live presentaties meemaken en kennismaken met Top primeurs. Om het hele gebeuren adequaat onderdak te bieden, koos Van Heck voor De Boer.  

 

Voor de Topdays doet de geplaatste Jumbo structuur dienst als tijdelijke beurshal. De specialisten-tentenbouwers hebben drie dagen aan de opbouw gespendeerd om alles tot in de puntjes af te werken.  

 

De Boer stond niet enkel garant voor het plaatsen en inrichten van de beurshal. Het bedrijf zorgde ook voor de onderaannemers die verantwoordelijk zijn voor de catering, het sanitair en de beveiliging incl. nachtbewaking met honden. Zelfs de elektriciteit, het meubilair en het tapijt werden dankzij De Boer in orde gebracht.  

 

Voor dit evenement verwacht Van Heck niet minder dan gemiddeld 750 tot 1.000 genodigden per dag. De gasten worden ontvangen aan de hoofdingang van de kantoren en nemen eerst een kijkje in het magazijn. Aan het einde van de rondleiding kunnen ze genieten van een hapje en een drankje.  

 

Bij aanvang van het event blikte Ronald Truyen, manager verkoop binnendienst bij Van Heck, alvast tevreden terug en spreekt van een 'superpositieve en vlotte samenwerking'. "Omdat ik het volste vertrouwen heb in De Boer, heb ik hun zo goed als het gehele pakket aan onderaannemers laten verzorgen. Zij zitten in de business en weten van aanpakken. Dankzij een goed uitgewerkt voorbereidingsplan en een directe én vlotte communicatie tussen ons bedrijf en de mensen van De Boer, zijn we prima geslaagd in onze opzet. Kortom: een geslaagd evenement."

www.deboer.com/nl-be/
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

Advertenties