1001 locaties voor jouw evenement

1001 locaties voor jouw evenement

3750m2 aan eventruimte op het water gecombineerd met 1001 ligplaatsen in drie landen. Zo verbindt OCEANDIVA vele duizenden gasten en honderden merken per jaar op het water. De twee varende locaties bieden grenzeloze mogelijkheden op meer dan 1001 ligplaatsen in België, Nederland en Duitland.    

 

"Water is de verbindende factor voor ons en onze klanten. We bedienen deze verbinding met maar één doel: mensen en merken bij elkaar brengen", aldus Managing Director van OCEANDIVA Edwin Petersen.  

 

"Opdrachtgevers vinden het fijn dat de locatie van hun evenement goed bereikbaar is. Zo gaan wij iedere dag weer op zoek naar nieuwe ligplaatsen langs de wateren", vertelt Edwin Petersen. "Aanmeren aan de eigen kade van de klant behoort ook tot de mogelijkheden." Neem bijvoorbeeld een roadshow van Gent over Antwerpen naar Brussel. Je investeert maar eenmalig in opbouw en afbouw en vaart met je eventruimte naar je klanten. Zo vermijd je honderden gasten en auto’s die naar één vaste locatie moeten komen. Veel milieuvriendelijker en het verlaagt de no-shows.    

 

De twee bijzondere schepen van OCEANDIVA vragen om creatieve ideeën. Bijvoorbeeld varen met 1500 gasten aan boord is iets heel spectaculairs. Naast een hoge amusementwaarde, geeft water een fantastische gevoel van vrijheid. De OCEANDIVA Original staat bekend om haar stoere, indrukwekkende en eigentijdse uitstraling. Met een oppervlakte van 2500m2 kan zij 1500 gasten ontvangen. De OCEANDIVA Futura is modern, futuristisch, stijlvol en geschikt voor evenementen van 75 to 600 gasten. Laat je gedachten varen over een roadshow, personeelsfeest, congres of een sitdown diner.  

www.oceandiva.nl

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures