Vergaderen op een droomlocatie

Vergaderen op een droomlocatie

CEO’s en hun board reizen de halve wereld af voor hun jaarlijkse strategiemeetings. Want een plek ver weg van kantoor, inspireert. Maar waarom belanden de topmanagers dan al te vaak in duffe vergaderzalen van weinig inspirerende hotels? Er moeten toch andere mogelijkheden zijn.  

 

Daarom trok ik naar het Spaanse Alicante waar ik SHA ontdekte. Een adembenemend resort waar business hand in hand gaat met gezonde voeding en wellness. Een paradijs op aarde om met je managementteam te herbronnen.  

 

 

Kleine groepen

In SHA draait alles rond balans en rust. Geen plek dus voor grote groepen, maar voor een gezelschap tot 20 personen is het dé place to be. In SHA word je op je wenken bediend. Voor elke gast in het hotel staan twee medewerkers op de payroll die ervoor zorgen dat je verblijf vlekkeloos verloopt.  

 

 

Macrobiotiek

Het concept van SHA is opgebouwd rond macrobiotiek. Je kan er genieten van culinaire topprestaties, maar dan zonder biefstuk. In plaats daarvan proef je uitgebalanceerde macrobiotische maaltijden die zorgen voor stimulatie van lichaam en geest. Want dat is toch wat je op zo’n moment wil, niet? Je managementteam dommelt niet meer in slaap na een zware lunch, maar zit net vol energie om de nieuwe mogelijkheden voor je bedrijf te ontdekken.  

 

 

Wellness clinic

Na een lange werkdag geniet je in SHA van de wereldbefaamde wellness clinic. Denk aan een ontspannende massage, acupunctuur of een Finse sauna.  

 

No need to say, maar SHA beschikt uiteraard ook over state-of-the art meeting faciliteiten. Alles is er voorhanden om van jouw belangrijkste vergaderingen en bijeenkomsten een ongeëvenaard succes te maken.

www.shawellnessclinic.com

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures