Foto's Get Inspired event staan online!

Foto's Get Inspired event staan online!

550 opdrachtgevers, organisatoren & eventprofessionals op de gastenlijst en 12 event-partners die het beste van zichzelf geven, dat is de formule bij uitstek voor een geslaagd eventplanner.be /.nl network event.

 

Je kan de foto's van het event terugvinden op onze Facebook Page. Neem snel een kijkje! Herken je mensen op de foto? Dan mag je ze zeker taggen! Je moet daarvoor wel fan zijn van onze Facebook Page. 'Liken' maar!

  

We willen al onze partners bedanken voor hun inzet tijdens het 'Get Inspired' event. Het was top!

 

Goed nieuws: 92% verwacht groei event budgetten

Kevin Van der Straeten, Managing Director eventplanner media, kondigde in zijn speech goed nieuws aan voor de eventsector: "Ik wil ontzettend goed nieuws uit de EventMonitor barometer met jullie delen. Dit onderzoek voor de Belgische en Nederlandse eventsector zet eventplanner samen met de belangrijkste vakverenigingen op. De cijfers van dit kwartaal zijn nog niet officieel verwerkt, maar ik kan jullie in primeur verklappen dat maar liefst 92% van de ondervraagde opdrachtgevers en eventbedrijven verwacht dat de budgetten voor events de komende 6 maanden zullen stijgen of op zijn minst gelijk blijven. Laat ons hopen dat dit vertrouwen in de markt het einde van de crisis inluidt en dat we vanavond vol vertrouwen kunnen klinken op een jaar vol groei voor onze sector." De nieuwe EventMonitor verschijnt in februari.

 

No Show

Voor het eerst is het 'no show' percentage op onze events onder de 10% (incusief last-minute annulaties) gezakt. Toen we enkele jaren geleden van start gingen met deze events stuurde nog meer dan 30% van de gasten hun kat. De strikte 'no show' policy werkt en doet het percentage elk jaar verder krimpen. De branchegenoten die toch een 'no show' achter hun naam lieten noteren raden we aan nog eens naar dit filmpje te kijken:

 

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures