KBC valt extra op door FestivalChairs op culturele evenementen

KBC valt extra op door FestivalChairs op culturele evenementen

KBC Bank & Verzekeringen is sponsor van verschillende culturele stadsfestivals in België en zet reeds jaren de FestivalChair in als eyecatcher en stijlvol cadeautje.

 

Enkele evenementen waar KBC aanwezig is op een rijtje: Theater aan Zee (Oostende), Theater op de Markt (Hasselt), OdeGand (Gent), HAASte Töne?! (Eupen) en Cultuurmarkt (Antwerpen).

 

FestivalChair

De FestivalChair is de ideale mobiele kruk die juist bij stadsfestivals zo van pas komt omdat het publiek zich verplaatst van de ene voorstelling naar de andere binnen de stad. "Het grote voordeel van de Chair? Hij is praktisch in het gebruik en tegelijk een giveaway", aldus Tim Várdy, eigenaar van de FestivalChair. "Mensen nemen de Chair na afloop van het evenement mee naar huis waar het merk in de huiskamer blijft staan."

 

Behalve een stijlvol krukje is de FestivalChair in vele opzichten een duurzaam product. De Chair is helemaal gemaakt van FSC gecertificeerd karton, is volledig recyclebaar en ook nog eens zo sterk dat hij jaren meegaat, al met al helemaal van deze tijd.

www.festivalchairs.com

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures