Lasergravure snijdt drukwerk in unieke vorm

Lasergravure snijdt drukwerk in unieke vorm

Kleine oplages drukwerk nodig in een speciale vorm? Postkaarten in de vorm van een hartje of letters uitgespaard in je tickets of naamkaartjes? Dat is vanaf nu betaalbaar dankzij de lasergravure van Maxevent. Daarmee geef je jouw creatieve ontwerpers een zee van nieuwe mogelijkheden om het drukwerk van jouw event net die extra touch te geven.

 

Voor grotere oplages drukwerk zijn speciale vormen al langer ingeburgerd. Je laat een zogenaamde kapvorm maken waarmee je drukwerk 'uitgekapt' wordt. Voor kleinere oplages is zo'n kapvorm in verhouding heel erg duur. Bovendien zijn sommige ontwerpen ook gewoonweg niet haalbaar met een kapvorm. De lasergravure die Maxevent aankocht, lost al die beperkingen op. Zo wordt het voor iedereen betaalbaar om een originele vorm in zijn drukwerk te steken.  

 

De lasermachine is van Europese makelij (SEI), op maat gemaakt en kan kleine tot middelgrote oplages van drukwerk afwerken. De registratie is daarbij uiteraard belangrijk en daarom is de laser ook uitgerust met camera's die bepaalde 'markers' op drukvellen herkennen. Zo kan de machine zeer accuraat uitsnijden.

 

Maxevent bood al langer kleine oplages uitgesneden drukwerk aan in standaard vormen zoals tafelstaanders, deurhangers, enz. Maar nu gaat de drukker nog verder door iedereen de mogelijkheid te bieden om zijn eigen vorm uit te tekenen. "Dat is uniek want geen enkele andere online drukkerij biedt standaard prijzen aan voor zo'n uitgesneden drukwerk. Het is voor ons ook uitkijken waar onze klanten mee op de proppen komen. Ongetwijfeld komen we heel wat uitdagingen tegen maar we vertrouwen erop dat we hiermee inspiratie bieden voor heel wat ontwerpers. Denk aan naamkaartjes in een speciale vorm, niet gewoon met ronde hoekjes maar met ronde welvingen over de hele lengte. Of visitekaartjes waar je logo wordt uitgelaserd", stelt zaakvoerder Wim Houtmeyers. Hij denkt ook aan specifieke toepassingen voor de evenementensector zoals VIP-uitnodigingen waarbij de letters 'VIP' uitgesneden worden uit de kaart. Of ook interessant: tickets die door hun vorm vrijwel niet na te maken zijn omdat er met de laser woorden of vormen uitgesneden zijn. Kortom, de lasergravure van Maxevent biedt een eindeloze waaier aan creatieve mogelijkheden.

www.maxevent.be/mx/Drukwerk/FullColor_Kaartjes%20in%20vorm.asp
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

België voert Covid Safe Ticket in voor evenementen

België voert Covid Safe Ticket in voor evenementen

Het Domein van de Grotten van Han & Mercure: event venue in een adembenemend decor

Het Domein van de Grotten van Han & Mercure: event venue in een adembenemend decor

Pukkelpop gooit de handdoek in de ring: festival geannuleerd

Pukkelpop gooit de handdoek in de ring: festival geannuleerd

Advertenties