Lancering nieuw MICE agency New Balls Please

Lancering nieuw MICE agency New Balls Please

Naast vele goede wensen brengt 2014 de Belgische evenementenmarkt ook een nieuw all-­round agency. Met als thuisbasis Gent lanceren Michel Van Camp, Valerie De Coster en Stein Hoogstoel New Balls Please bvba.

 

Michel Van Camp (1974) startte zijn loopbaan in 1997 bij het toenmalige TWINS Event-­Producers waar hij na 4 jaar was opgeklommen tot groepsverantwoordelijke. Een opportuniteit leidde in 2001 tot de oprichting van Eventerprise Vlaanderen dat, samen met zusterbedrijf Eventerprise, uitgroeide tot een bureau van 16 personen. In 2006 vloeide Eventerprise Vlaanderen over in GUAVA dat bekend stond als een top-­5 bureau in België met verschillende nationale en internationale prijzen als gevolg. In 2010 besliste Van Camp om een break te nemen en bouwde in Oostmalle horecacomplex SALPHO uit.

 

Valerie De Coster (1978) deed haar stage bij Eventerprise en bleef er als projectverantwoordelijke tot 2004. Na een korte omzwerving van 6 maanden bij ACT events kwam ze bij GUAVA terecht waar ze bleef tot 2010. In 2010 richtte ze haar eigen bureau CHIPS-­Experience op waar ze werkte voor bedrijven als OPEL, TomTom, Sanoma, P&G, Bostoen, Transwide, Grayling, ... 

 

Stein Hoogstoel (1983) begon zijn evenementiële carrière bij Eventerprise Vlaanderen in 2005 en groeide uit tot all-­‐round projectverantwoordelijke. In 2008 verkoos hij om zijn kans te wagen als freelance event-­producer en werkte succesvolle projecten uit voor o.a. Brands in Motion, Brand Event, Pubmarket, BBDO, Fast Forward events, Check-­mate, ...

 

New Balls Please wordt een all-­‐round agency dat nieuwe, frisse concepten wil brengen voor klanten die houden van verandering en durf. Europa wordt de playground van New Balls Please voor alle MICE projecten (Meetings - Incentives - Congresses - Events). Daarnaast staat het bureau haar klanten bij met advies over communicatie en marketing.

www.newballsplease.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Annick Paepe
New|2014-01-27 - 12:26u

Lijkt me leuk om mee te werken in een nieuw sprankelend bedrijf! Succes!

Patricia Joosen [Petercam]
New|2014-01-27 - 15:10u

Maar kijk eens aan....! Gefeliciteerd Michel, Patricia Joosen

Lees ook

eventplanner.net awards 2021? Are you ready?

eventplanner.net awards 2021? Are you ready?

Hoe kies je post-corona de beste eventleverancier

Hoe kies je post-corona de beste eventleverancier

Heropstart beurzen cruciaal voor business

Heropstart beurzen cruciaal voor business

Advertenties