Uitbreiding Van der Maarel Sfeermeesters in België

Uitbreiding Van der Maarel Sfeermeesters in België

Vanaf 1 januari 2014 wordt het Belgische team van Van der Maarel Sfeermeesters uitgebreid met een nieuwe Sales Agent. Isabelle Depauw zal vanaf 2014 het nieuwe gezicht worden voor de Belgische evenementenbranche en de vaste contactpersoon voor Belgische relaties van het creatieve styling bedrijf.

 

Met ruim 15 jaar ervaring binnen de Belgische mediabranche en daarnaast specifieke ervaring binnen event styling is Isabelle een waardevolle aanvulling voor de decorateur, met een Belgische vestiging in Laarne. Huidig vertegenwoordiger Wouter Schamphelaere zal de operationele en logistieke activiteiten van Van der Maarel blijven runnen en uitbouwen. Met deze uitbreiding maakt Van der Maarel Sfeermeesters een nieuwe professionele slag binnen het Belgische agentschap.

 

Van der Maarel Sfeermeesters is al sinds 2008 actief op de Belgische evenementenmarkt en jaarlijks verantwoordelijk voor de styling van tientallen evenementen zoals Night of the Proms in Antwerpen, de Optima Open in Knokke en het Victor Gala in Brussel. Met haar hoofdkantoor in Nederland, zorgt Van der Maarel als sinds 1953 voor de styling van business events, congressen, relatiemeetings, productpresentaties, publieke evenementen, bruiloften en privé feesten. Van Der Maarel Sfeermeesters is gespecialiseerd in de creatie en realisatie van eigentijdse, innovatieve maatwerk stylingconcepten.

 

Het Belgische telefoonnummer voor sales wordt +32 93350147 en voor operationele zaken: +32 93350146.

www.vandermaarel.be

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures