Rick Koster als inspirerend spreker: 'Alles draait om vertrouwen'

Rick Koster als inspirerend spreker: 'Alles draait om vertrouwen'

Spreker/trainer/dagvoorzitter/inspirator Rick Koster boeit met een vrolijk en onderscheidend verhaal over verbinding, vertrouwen, leiderschap maar ook volgerschap. Een filmpje laat zien hoe uniek hij is.

 

"Veel nieuwe inzichten gekregen." "Goed om eindelijk te begrijpen hoe vertrouwen ontstaat." "Ik wist niet dat non-verbaal gedrag zo bepalend is." "Bijzonder waardevolle én vrolijke bijdrage aan ons congres!"

 

Enkele uitspraken van deelnemers aan de bijeenkomsten waar Rick Koster een vrolijk én inhoudelijk verhaal hield. Het publiek waardeert het dat Rick met de nodige humor de belangrijke trends en thema's van deze tijd haarfijn weet te treffen. Het filmpje hieronder geeft een eerste indruk hoe Rick mensen in beweging krijgt, of het nu om een kleine of een grote groep gaat.

 

 

Rick Koster is beschikbaar voor optredens van 30 - 90 minuten. Als trainer/inspirator staat hij ook hele dagen voor een groep. Hij werkte voor onder meer Ceva Logistics, diverse ministeries als VROM en SZW, gemeenten als Den Haag, Amsterdam, Heerhugowaard, hogescholen/universiteiten, Delta Lloyd, Roche Diagnostics, Kredietbank Limburg, PostNL, Asito, Robert Bosch, Randstad, Deloitte, Politie Brabant ZO. Daarnaast is hij internationaal actief in Luxemburg, Iran, Marokko en Amerika waar hij leiderschapsprogramma's verzorgt. 

www.novella.nl

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures