Hilarische Paul Smit veelgevraagd spreker

Hilarische Paul Smit veelgevraagd spreker

Filosoof/cabaretier/trainer Paul Smit combineert inhoud en humor tot een spraakmakend verhaal over verandering, samenwerking, gedrag en verbinding. Een filmpje laat zien hoe uniek hij is.

 

"De beste spreker die ik in jaren heb meegemaakt." "Nu begrijp ik hoe ons onbewuste brein écht werkt." "Tijd voor een volgende stap in onze organisatie." "Zelden zoveel gelachen!"

 

Enkele uitspraken van deelnemers aan een van de vele congressen, waar Paul Smit een vrolijk én inhoudelijk verhaal hield over verandering en samenwerking. Het is duidelijk dat Paul Smit een bijzondere plaats inneemt; tijdens zijn verhaal zitten mensen op het puntje van hun stoel om maar niets te missen. Het filmpje hiernaast geeft een mooie indruk hoe het Paul lukt mensen mee te krijgen, of het nu om een kleine of een grote groep gaat.

 

 

Paul Smit is beschikbaar voor optredens van 30 - 90 minuten. Als trainer staat hij ook hele dagen voor een groep. Hij werkte voor onder meer diverse ministeries, provincies en gemeenten, Rijkswaterstaat, Delta Lloyd Groep, Philips, Achmea, Motorola, Rabobank, AON, diverse hogescholen, Roche Diagnostics, Wegener, Dura Vermeer, DHL België, SAP, Ceva Logistics.

www.novella.nl

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

eventplanner.be /.nl
Ontvang een persoonlijke video van jouw favoriete artiest en steun de eventsector!
eventplanner.be /.nl|27 May 2020

Hoe kun jij helpen? Deel de campagnewebsite https://www.eventplanner.be/artistsforevents/ (BE) of https://www.eventplanner.nl/artistsforevents/ en tag de Belgische én Nederlandse artiesten die volgens jou absoluut nog mee moeten doen. #artistsforevents #samensterk


Meer background over de actie lees je hier:

https://www.eventplanner.be/nieuws/10016_bekende-artiesten-helpen-de-eventsector-met-artists-for-events.html

Placeholder image
Like Comment

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures