Cateraar verleidt muziekfestivals en voetbalwereld

Cateraar verleidt muziekfestivals en voetbalwereld

Vandersmissen Feestservice kijkt reikhalzend uit naar een boeiende winter vol voetbal maar blikt ook tevreden terug op een meer dan geslaagde zomer vol muziek. Praktisch elk muziekfestival met naam en faam deed beroep op Vandersmissen voor de crewcatering en de VIP-formules. Een mooi palmares.

 

Vandersmissen Feestservice is in staat een volledige zelfbedieningsmodule uit de grond te stampen inclusief koeltogen, warmhoudtogen, saladbar, dessertbuffet, keukeninfrastructuur met steamers, ovens, vuren, restaurant met servies en bestek. Dat maakt hen tot een ideale partner voor crewcatering.

 

Werchter

Van in het begin van de opbouw van het Werchter-seizoen (vanaf half mei) stond de cateraar klaar om de Werchter-wei culinair voor te bereiden op de reeks festivals. De crew kon in het zelfbedieningsrestaurant terecht voor zijn dagelijkse maaltijd: een uitgebreid ontbijt met spek en roerei, croissants en pistolets, een lunch met saladbar, warme maaltijd, huisbereide desserts en tenslotte een stevige avondmaaltijd om de hongerige magen te vullen. Dat was wel nodig, na een dag zware arbeid tegen de festivaldeadline.

 

Op deze festivaldagen zelf verzorgde Vandersmissen naast de crewcatering ook de VIP-catering. Werchter Boutique, Rock Werchter, TW Classic en The Wall - Roger Waters: de VIP's genoten met volle teugen. Topper was duidelijk TW Classic waar de restaurateur alle registers opentrok. Twee grote VIP-zones, elk met een capaciteit van 2500 gasten, werden stipt op tijd en overheerlijk bediend door meer dan 200 medewerkers. In de VIP-lounge voor de partners werkte de Feestservice samen met topchef Thierry Theys, van het Duffelse 2-sterrenrestaurant Nuance.

 

Voor Live Nation verzorgde Vandersmissen in Brussel de catering voor de sidecrew in het Koning Boudewijn Stadion. De eerste week van augustus was dat, in snikhete temperaturen. Gelukkig was het heerlijk koel in de katakomben van deze sporttempel.

 

Voetbalcatering

De Antilliaanse Feesten konden uiteraard ook niet zonder deze feestservice uit Hoogstraten die hier een thuismatch speelt. En over thuismatchen gesproken: voor het seizoen 2013–2014 geeft Vandersmissen Feestservice ook het beste van zichzelf in voetballend België en Nederland. Voor voetbalploeg HVV (Hoogstraten) in tweede klasse verzorgt de cateraar de businessdiners in de SOCIO-zone. Maar Vandersmissen is al langer bekend in voetbalmiddens. De samenwerking met KRC GENK dateert al vanaf 2002. In de stijlvolle VIP-ruimtes van Genk verzorgt Vandersmissen zowel de businessdiners als de occasionele evenementen waaronder bedrijfshappenings en gezellige familiefeesten. Over de Noordelijke landsgrens gaat de cateraar in zee met eersteklasser NAC BREDA en verzorgt er de diners voor de wedstrijden. Dit wordt een boeiende winter.

www.vandersmissen.org

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures