Brussels Kart Expo maakt je bedrijf dynamischer

Brussels Kart Expo maakt je bedrijf dynamischer

Op zoek naar een verrassende en dynamische plek voor je volgende teambuilding of lancering van een nieuw product? Brussels Kart Expo ontvangt je aan de rand van Brussel in een stimulerend en motiverend kader.

 

Brussels Kart Expo ligt naast de E40 en de Brusselse ring. Een ideale ligging, vanwaar je ook komt. De locatie beschikt over diverse polyvalente zalen met een oppervlakte van 12 tot 300 m² (capaciteit tot 300 personen) en een eigen restaurant met op de gevarieerde kaart verfijnde gerechten uit de Frans-Belgische keuken.

 

En wat dacht je van karting met collega's of klanten om een intensieve meeting mee af te sluiten? Brussels Kart heeft een In & Outdoor circuit. Een originele en wervelende activiteit die de teamgeest versterkt en de deelnemers leuke sensaties bezorgt.

 

Heb je voor jouw event een grotere ruimte nodig? Dan breng je een bezoek aan de twee Expo hallen. Expo Hall 1 heeft een oppervlakte van 3000 m² en Expo Hall 2 van 4800 m². Van beide ruimtes, die uitgerust zijn met een krachtige verwarmings- en elektriciteitsinstallatie, kun je ook één grote hal van 8000 m² maken. Bovendien huur je de Expo hallen vrij van toeleveranciers!

 

Een belangrijke troef voor een locatie in de belgische hoofdstad is de privéparking. De parking ligt vlak naast de hallen, is volledig verlicht en heeft een capaciteit van 2.500 wagens.

www.brusselskartexpo.be

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures