30.000 cardiologen in Amsterdam RAI

30.000 cardiologen in Amsterdam RAI

Van zaterdag 31 augustus t.e.m. woensdag 4 september 2013 is Amsterdam RAI het decor van het grootste medische congres van Europa: European Society of Cardiology (ESC).

 

Vijf dagen lang zijn ruim 30.000 deelnemers, sprekers en vertegenwoordigers uit meer dan 150 landen te gast in Amsterdam.

Ieder jaar brengt de organisatie van de European Society of Cardiology verschillende cardiologieprofessionals samen, variërend van chirurgen en clinici tot onderzoekers en verpleegkundigen. ESC staat bekend als het grootste medische congres binnen Europa en is zelfs het grootste cardiovasculaire congres ter wereld.

 

Amsterdam RAI zal laten zien dat zij probleemloos 30.000 cardiologieprofessionals kan ontvangen. De directe verbinding met Schiphol Airport en Amsterdam centrum, de hoogwaardige faciliteiten van Amsterdam RAI en de aantrekkelijke ambiance van  de stad Amsterdam zijn de juiste ingrediënten voor een succesvol cardiologiecongres. 

 

 

Het congres in cijfers

Toonaangevende wetenschappers geven tijdens het ESC Congress 2013 meer dan 4.000 presentaties, plenaire lezingen en seminars over de nieuwste onderzoeksresultaten en klinische studies. De 10.500 ingediende abstracts uit 90 landen bestrijken ruim 145 cardiovasculaire onderwerpen.

Bron: Amsterdam RAI

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures