Stijlvol vergaderen in Haspengouw

Stijlvol vergaderen in Haspengouw

Ben je op zoek naar een originele en authentieke seminarielocatie, in een rustige omgeving ver weg van het drukke landscentrum? Dan is het gloednieuwe Martinus Meeting Center in het landelijke Haspengouw de perfecte keuze.

 

In het vredige dorpje Vechmaal, deelgemeente van Heers, ligt de vierkantshoeve van de familie Thiry-Vanbrabant. De stallingen van de hoeve zijn sinds januari van dit jaar prachtig gerenoveerd en omgetoverd in een hypermoderne seminarieruimte. Op het gelijkvloers vind je een mooie design bar, een strakke zithoek met gashaard, een trendy loungeruimte, een keuken, een bureau en het sanitaire gedeelte. Je bereikt de bovenverdieping via een prachtige trap in ruw staal met een enorme glazen wand. De trap is een origineel ontwerp van de jonge architecte Marie Marcotty en getuigt van knap vakwerk.

 

Op de bovenverdieping ligt de vergaderzaal voor max. 40 personen. De zaal is voorzien van de modernste technische snufjes voor het betere presenteerwerk: beamer, elektrisch scherm, professionele wifi, flipchart en lessenaar. Ook de binnenkoer van de vierkantshoeve staat ter beschikking van je deelnemers.

 

Je kan je vergaderarrangement verrijken met koude of warme catering, verzorgd door een kwaliteitsvolle traiteur. Daarvoor heb je de keuze tussen buffet, walking diner of bediening aan tafel. Of wil je graag een teambuildingactiviteit aan je vergadering koppelen? Dan heb je tal van mogelijkheden in de buurt zoals een natuurwandeling met een gids of een bezoek aan de wijnkastelen in Borgloon of Genoelselderen. Overnachten is mogelijk in de verschillende b&b - accommodaties in de buurt.

 

In het Martinus Meeting Center kan je terecht voor onder meer bedrijfsseminaries, bijeenkomsten met je hobbyclub, tentoonstellingen en zelfs wijndegustaties of kooklessen.

 

www.mm-center.be

Bron: haspengouw, vergaderlocatie, Martinus Meeting Center

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

eventplanner.be /.nl
Ontvang een persoonlijke video van jouw favoriete artiest en steun de eventsector!
eventplanner.be /.nl|27 May 2020

Hoe kun jij helpen? Deel de campagnewebsite https://www.eventplanner.be/artistsforevents/ (BE) of https://www.eventplanner.nl/artistsforevents/ en tag de Belgische én Nederlandse artiesten die volgens jou absoluut nog mee moeten doen. #artistsforevents #samensterk


Meer background over de actie lees je hier:

https://www.eventplanner.be/nieuws/10016_bekende-artiesten-helpen-de-eventsector-met-artists-for-events.html

Placeholder image
Like Comment

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures