3D geprinte awards en gifts voor jouw event

3D geprinte awards en gifts voor jouw event

Een award, trofee, cadeau of aandenken, helemaal in lijn met het concept en de stijl van jouw event? Met het 'specials' aanbod van Twikit kan je je eigen awards of gifts ontwerpen en produceren met 3D printing.

 

Als eventorganisator ben je steeds op zoek naar nieuwe manieren om de deelnemers aan je event te verrassen met een unieke ervaring. Twikit heeft dit begrepen en ontwerpt en produceert unieke objecten op maat. 3D creatie en hoogwaardige 3D print technologie worden toegepast om unieke objecten zoals awards, trofeeën, personal gifts, ... te realiseren.

 

Omdat 3D printing toelaat vanaf één exemplaar te produceren zijn de ‘customization’ opties eindeloos. De basis voor iedere creatie is een creatief idee waarbij de ontelbare mogelijkheden van vorm, materiaalkeuze, en kleur worden geëxploreerd. Vaak wordt inspiratie gehaald uit de identiteit van een event of merk. Het Twikit 3D design team zorgt voor een ontwerp dat letterlijk vorm geeft aan het gevoel of de doelstellingen die je met je event wil bekomen. Het resultaat is een ‘one of a kind’ object dat een onderscheidende, kwalitatieve en innovatieve indruk achter laat. Voor design gifts laat 3D printing dan weer toe om iedere gast of spreker een gepersonaliseerd object te geven.

 

Twikit neemt het hele ontwerp- en 3D productieproces uit handen van de eventorganisator. Deze efficiënte full service aanpak maakt dat er op korte tijd maatwerk geleverd kan worden.

 

Ondertussen vinden steeds meer organisatoren in België, Nederland, Duitsland en de VS hun weg naar Twikit.

 

Enkele referenties: Roularta Trends Gazellen, Weekend blog awards, Datanews, Essenscia, Markant Womed Award, Flanders Investment & Trade, ... en realisaties op maat voor Belgische en Nederlandse bedrijven zoals banken, adviseurs en industriële bedrijven.

 

www.3dtrophyfactory.com

Bron: foto's ©iMinds, ©Essenscia

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures