Is deze geavanceerde wegwijzer de toekomst voor events?

Is deze geavanceerde wegwijzer de toekomst voor events?

Sommige mensen kunnen zich perfect oriënteren, anderen lopen constant verloren. Gelukkig bestaan er wegwijzers en signage. Maar wat als de informatie die je nodig hebt er niet opstaat? Wel, hier is de oplossing: Points, 'de meest geavanceerde wegwijzer voor events'.

 

Een Points-wegwijzer is een paal met drie wijzers. Die pijlen kunnen elk individueel ronddraaien, en informatie tonen die bezoekers van jouw evenement nodig hebben. De wijzers tonen niet alleen de weg, maar ook live-informatie. Ben je te laat voor een sportwedstrijd omdat je niet weet waar het stadion is? Geen probleem: Points wijst je de weg en geeft ook meteen de stand weer. Waar speelt Bruno Mars? Ook dat weet Points je zonder probleem te vertellen. De slimme wegwijzer wijst meteen de weg naar het juiste podium. Je kan Points inzetten op sportevenementen, beurzen, concerten, ... maar evengoed op bedrijfsevenementen en congressen.

De wegwijzers worden aangestuurd door een klein toetsenbord, waarmee de nodige informatie kan worden opgevraagd. Vervolgens komen de wegwijzers in actie, en de benodigde informatie wordt getoond door 16.000 led-lampjes. De wegwijzers hebben een permanente stroomvoorziening en internet toegang nodig. De toestellen zijn al te huur, al zijn ze niet goedkoop. "The cost for renting will start in the low five digits. That figure could vary depending on location and custom software."

 

Bron: HLN, Mashable

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures