Evenementverzekering voor een scherpe prijs

Evenementverzekering voor een scherpe prijs

Het regelen van een verzekering voor jouw evenement is niet één van de meest inspirerende en spannende zaken op je agenda. Toch is het erg belangrijk om dit in orde te hebben.

 

No Risk Events is gespecialiseerd in het verzekeren van evenementen. Je krijgt er advies op maat voor uiteenlopende events, van congres tot festival. Een breed scala aan dekkingen is bespreekbaar, zoals productiekosten, extreme weersomstandigheden en ongevallen. Uniek bij No Risk Events is de mogelijkheid om de winst van je evenement te verzekeren.

 

"Door jarenlange ervaring en goed onderzoek binnen de branche kunnen wij je speciale kortingen en premies bieden die je bij een andere evenementverzekering niet vindt. Daarbij is uit onze ervaring gebleken dat wij jouw evenement goedkoper en vaak ook beter kunnen verzekeren dan aanbieders op de Belgische markt", aldus Alex van Poppel.

 

No Risk Events beseft dat dit te mooi klinkt om waar te zijn en bewijst je graag het tegendeel. Neem nu meteen contact op voor meer informatie!

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures