Na 'Groene Sleutel' ook vier vergaderhamers voor FLEX Meeting Center

Na 'Groene Sleutel' ook vier vergaderhamers voor FLEX Meeting Center

Het Flanders Expo Meeting Center, kortweg FLEX Meeting Center, behaalt vier vergaderhamers uit handen van 'Congres en-Vergaderclassificatie'. Daarmee krijgt het, na De Groene Sleutel, een extra kwaliteitslabel.

 

De investeringen in de vernieuwde accommodatie springen alvast in het oog van de keurende instantie. Artexis, eigenaar en uitbater van de meeting locatie, vernieuwde onlangs de infrastructuur. En deze investering wordt gewaardeerd. Ze haalde een classificatie van vier op vijf hamertjes. Een onderscheiding die wordt toegekend aan een accommodatie met een zakelijke luxueuze uitstraling die voldoet aan de strengste technische vereisten voor vergaderen.

 

Eind april mocht FLEX Meeting Center ook opnieuw 'De Groene Sleutel 2013' ontvangen, een internationaal keurmerk voor milieuvriendelijke meeting centra. Met deze onderscheidingen garandeert het FLEX Meeting Center meer dan ooit een kwalitatief event met een duurzaam karakter.

 

CEO Artexis Group Eric Everard (Manager de l'Année 2012) is alvast tevreden: "Artexis staat voor ultimate meeting places en dat bewijst deze classificatie. Als ondernemer blijf ik dergelijke investeringen stimuleren. Dit komt zowel de klant als het milieu en de economie ten goede."

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures