Ben Gosman ontzet over aftreden bij SITE

Ben Gosman ontzet over aftreden bij SITE

Verschillende media maakten de afgelopen week melding van het aftreden van Ben Gosman als voorzitter van SITE Nederland. Ben is echter niet te spreken over de manier waarop die communicatie verlopen is.

 

Onze redactie had het nieuws (nog) niet gepubliceerd omdat het verhaal ons eenzijdig had bereikt en we Ben, als betrokkene, nog niet hadden kunnen contacteren. In een reactie per mail aan onze redactie laat de ex-voorzitter weten het bij zijn feedback aan MICE Travel te willen houden. Hij wil Site en het gewonnen bid voor de Site International Conference 2014 niet onnodig schaden.

 

"Ik wil niet inhoudelijk op de kwestie in gaan, behalve dat de berichtgeving tendentieus is, en beter niet verspreid had moeten worden. Afgezien van het feit dat het om een interne aangelegenheid gaat, die reeds enkele maanden geleden is ontstaan, verbaast het mij dan ook dat dit bericht recent (20/12/2012) naar buiten wordt gebracht. Het voegt niets toe om dit op de valreep van het jaar naar buiten te brengen, terwijl er in januari een nieuwe bestuursverkiezing (GA) gepland staat. Kennelijk hebben sommige mensen er bewust voor gekozen om mij te schaden. Terwijl ik juist een stap opzij heb gezet, om het bestuur de ruimte te geven om constructief te kunnen handelen. De afgelopen weken heb ik correct en fatsoenlijk gehandeld, maar is dat niet altijd op de zelfde wijze beantwoord. Volgens een Amsterdams gezegde: 'wordt je altijd overreden door een strontkar'."

 

De taken van Ben Gosman worden tot de bestuursverkiezing op 28 januari 2013 overgenomen door vice-voorzitter Stephen van Es.

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Kosmopolitan
We bring you the festival feeling at home!
Kosmopolitan|02 June 2020

Jammer & helaas …

Het festivalseizoen 2020 zal een mager beestje worden in nasleep van het Corona-virus.

We kunnen hiermee trachten te leren leven en te aanvaarden of ons niet laten doen, de moed bijeen schrapen en ons eigen festival thuis opzetten …

#FESTIVALATHOME  biedt jullie een kant-en-klare oplossing aan om een festival bij jullie thuis op te zetten op volgende data:


ZATERDAG 18 JULI 2020

ZONDAG 19 JULI 2020

ZATERDAG 25 JULI 2020

ZONDAG 26 JULI 2020


Dus, je leest het goed: jullie eigen festival bij jullie thuis is geen droom maar realiteit binnen een aanvaardbaar budget waarvoor wij 3 formules, DREAM/HEAVEN & PARADIS  hebben samengesteld en terug te vinden ...

Lees meer

Like Comment

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures