XL-Rent sterke speler in verhuur podium en tent

XL-Rent sterke speler in verhuur podium en tent

Op zoek naar een tent of een podium voor jouw evenement? Vraag eens een voorstel bij XL-Rent en ervaar hun snelle, professionele en persoonlijke service.

 

Op enkele maanden tijd is dit jonge bedrijf uitgegroeid tot een sterke speler in tenten- en podiaverhuur. "We zijn echt van nul begonnen, maar we hebben onmiddellijk sterk geïnvesteerd in materialen", vertelt zaakvoerder Koen Lambrecht. Momenteel beschikt XL-Rent over een eigen vrachtwagen en trailer, verschillende tenten, vloeren en deuren. Heb je als klant een specifieke vraag buiten het huidige gamma, dan schrikt XL-Rent er niet voor terug deze materialen bij te bestellen.

 

Koen kent het klappen van de zweep, want hij werkte jarenlang in de eventsector en bouwde standen voor exclusieve feesten en modeshows van Parijs tot in Venetië. Daar ontwikkelde hij zijn passie voor podia en tenten. Toch hoeft het niet altijd om grootse evenementen te gaan voor XL-Rent. "Wij voorzien elke klant van een tent op maat, hoe klein of groot het event of het budget ook is. Onze klanten kunnen rekenen op een directe en persoonlijke aanpak. Elke offerteaanvraag beantwoorden wij zo snel mogelijk", stelt Koen fier.

 

XL-Rent onderscheidt zich door zijn professionele en directe service. Die ervaar je niet alleen in de tentenverhuur, maar ook in hun voorstellen voor podia. Dankzij de event-ervaring van Koen, is XL-Rent in staat om ook voor de huur en opbouw van podia creatieve antwoorden te leveren. De volgende stap in de ontwikkeling van dit jonge bedrijf is het uitwerken van totaalconcepten. Daag XL-Rent uit en leg hen jouw vraag voor. Wedden dat hun persoonlijke en professionele aanpak je zal verrassen?

www.xl-rent.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

Advertenties