Paul Vervloesem nieuwe voorzitter MeetingKempen

Paul Vervloesem nieuwe voorzitter MeetingKempen

Paul Vervloesem is de nieuwe voorzitter van MeetingKempen, het samenwerkingsverband tussen Toerisme Provincie Antwerpen en 40 Kempense MICE-bedrijven.

 

Zijn belangrijkste taak bestaan erin om de Antwerpse Kempen nog sterker te profileren als bestemming voor zakelijke bijeenkomsten. Dat gebeurt onder meer door de uitgave van een brochure, de website, deelname aan beurzen, de organisatie van evenementen en media zoals eventplanner.be /.nl

 

MeetingKempen zocht een nieuwe voorzitter nadat Bert Geboers in april als directeur van Toerisme Provincie Antwerpen aan de slag ging. Paul Vervloesem, zaakvoerder van De Residentie in Lichtaart (Kasterlee), neemt zijn taak over.

 

Paul Vervloesem: "De troeven van de Antwerpse Kempen als bestemming voor zakelijke bijeenkomsten zijn welbekend: de ligging, het groen, de vele ontspanningsmogelijkheden, onze talenkennis en warme onthaal... Maar misschien moeten we met alle betrokken partners, nog meer dan vroeger, werken aan een gezamenlijk Kempengevoel en dat bewust uitdragen. Daarvoor wil ik me de komende jaren volop inzetten."

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures