Revolutionaire opblaasbare tenten

Revolutionaire opblaasbare tenten

Na een overweldigend succes de afgelopen jaren in het Verenigd Koninkrijk, is Evolution Dome nu ook vastbesloten om het Europese vasteland te veroveren.

 

"Als je denkt aan opblaasbare structuren zijn springkastelen waarschijnlijk het eerste wat in je opkomt, maar de wereld van 'door lucht gedragen' structuren gaat veel verder dan dat! Vergelijkbare structuren als onze Domes worden ook gebruikt door het leger, door reddingsteams bij natuurrampen, ... Kortom, overal waar snel een onderdak gecreëerd moet worden en dit binnen enkele uren in plaats van dagen!", aldus Hendrik ter Mors van Evolution Dome Benelux.

 

Evolution Dome is leverancier van state-of-the art opblaasbare structuren. "Het tijdperk van de conventionele tenten is definitief voorbij! Indien je met jouw bedrijf of event wil opvallen en indruk maken bij jouw doelgroep, dan ben je bij ons aan het juiste adres", gaat Hendrik verder.

 

Op de vraag 'waarom een opblaasbare tent plaatsen?' antwoordt Evolution Dome:

  • Evolution Domes zien er niet alleen fantastisch uit, ze hebben ook veel praktische voordelen in vergelijking met traditionele tenten.
  • De Domes bestaan in tal van verschillende vormen en groottes. Met het uniek modulair systeem hebben wij de tent op maat voor jouw event. 
  • Evolution Domes zijn licht en eenvoudig (en dus goedkoop) te transporteren. 
  • De Domes zijn inzetbaar voor zowel indoor als outdoor events. 
  • Zeer korte opbouw en afbraaktijd waardoor je heel wat bespaart op werkuren en huur van de locatie. Ook ideaal voor roadshows en events op verschillende locaties. 
  • Door de structuur van de tenten houden ze in de winter de warmte binnen en de koude buiten en omgekeerd uiteraard in de zomer. 
  • Door de aerodynamische vormen zijn de domes bestand tegen hoge windsnelheden! Dus ook te gebruiken tijdens slecht weer of op open locaties. 
  • Ons groot aanbod opblaasbare tenten biedt tal van flexibele en unieke oplossingen voor alle soorten events, productlanceringen, beurzen, festivals, concerten en feesten. 

Sinds maart 2012 heeft Evolution Dome een vestiging in België, om zo ook de service waarvoor het bedrijf in de UK gekend is, in de Benelux te kunnen doortrekken.

www.evolutiondome.be

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures