Case: creatieve incentive voor gevarieerde groep met diverse interesses

Case: creatieve incentive voor gevarieerde groep met diverse interesses

Recent kwam ING bank bij Dazzle Events aankloppen met een simpele, maar tevens complexe opdrachtomschrijving: Organiseer een creatieve incentive voor een gevarieerde groep kaderleden met diverse interesses.

 

De band tussen ING en het Filmfestival van Vlaanderen bracht Dazzle Events op het idee van een (inter)actieve uitstap in het thema van de Franse komische film Bienvenue chez les Ch'tis.

 

"Na een stevig ontbijt trokken we dan met een 70-tal genodigden van ING naar Nord-Pas de Calais (Frankrijk), voor een culinair en geestesprikkelend avontuur in een filmisch decor. Voor deze gelegenheid ontwikkelden we een absurd filmscenario met veel interactiviteit en komische momenten. Tijdens de busrit al gaven de gasten hun eigen draai aan dit verhaal", vertelt Wouter Maenhaut van Dazzle Events.

 

Bij aankomst in het pittoreske stadje Bergues, volgde de helft van de groep van een thematische rondleiding langsheen de meest frappante filmlocaties, terwijl de anderen aan de slag gingen met het maken van hun eigen hilarische komedie. In de luxueuze lounge bussen, op de landelijke wegen tussen Bergues en Cap Blanc Nez, werkten de deelnemers hun film af met zelf gemaakte klanken, kreuntjes en absurde stemmetjes. Diegenen die het liever wat rustiger aan deden, genoten van de film Bienvenue chez les Ch'tis.

 

"De spreekwoordelijke kers op de taart was natuurlijk de vertoning van de afgewerkte film, met bijpassende muziek op het einde van de dag. Het schatergelach galmt nog steeds door het luxueuze restaurant in de haven van Duinkerke, waar de gasten tijdens een hoogstaand 5-gangenmenu konden nagenieten van hun filmisch avontuur", gaat Danny Brosens van Dazzle Events verder.

 

"Dazzle Events berust op een sterke reputatie en ervaring in het organiseren van evenementen op internationale schaal. We weten als geen ander een dergelijk complex en technische verhaal op diverse locaties en met simultane activiteiten tot een geslaagd einde te brengen. Bijgestaan door een professionele regisseur en monteur zorgde het hele Dazzle Events team voor een zorgeloze dag voor onze klant, en een nooit te vergeten beleving voor de deelnemers."

 

Ook in de komende maanden vertrouwen tal van klanten op Dazzle Events voor de organisatie van hun teambuildings, incentives en feesten. "Ook hen helpen wij graag verder met een sterke Return on Emotion", besluiten Wouter en Danny.

www.dazzle-events.be

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

eventplanner.be /.nl
Ontvang een persoonlijke video van jouw favoriete artiest en steun de eventsector!
eventplanner.be /.nl|27 May 2020

Hoe kun jij helpen? Deel de campagnewebsite https://www.eventplanner.be/artistsforevents/ (BE) of https://www.eventplanner.nl/artistsforevents/ en tag de Belgische én Nederlandse artiesten die volgens jou absoluut nog mee moeten doen. #artistsforevents #samensterk


Meer background over de actie lees je hier:

https://www.eventplanner.be/nieuws/10016_bekende-artiesten-helpen-de-eventsector-met-artists-for-events.html

Placeholder image
Like Comment

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures