NVEP wordt ONCE: Officieel Netwerk Catering Events

NVEP wordt ONCE: Officieel Netwerk Catering Events

Tijdens event12 in Utrecht werd het geheel vernieuwde officiële netwerk van de Nederlandse partycatering gelanceerd. Voorzitter Wim Wiersma onthulde in bijzijn van 150 genodigden het nieuwe label ONCE. Dit staat voor Officieel Netwerk Catering Events en is de nieuwe naam voor de voormalige NVEP ofwel Nederlandse Vereniging van Erkende Partycateraars.

 

ONCE ondersteunt leden in het verder behartigen van de belangen van de partycatering branche. ONCE presenteert vijf pijlers waarop het netwerk zich de komende jaren gaat richten: garantie van uitvoering, veiligheid, kwaliteit, authenticiteit en maatschappelijk ondernemen.

 

 

Van NVEP naar ONCE
Na 10 jaar NVEP wilde de vereniging een nieuw gezicht aan de markt tonen. Een stevig, innovatief maar ook betrouwbaar stempel, herkenbaar voor iedereen die te maken heeft met partycatering. Wim Wiersma zegt hierover: "Veel mensen realiseren zich niet dat het gaat om een volwassen branche met een totale omzet van circa 500 miljoen euro. Het is voor opdrachtgevers en eventmanagers die veel catering aanvragen wel eens moeilijk om onderscheid te maken tussen de vele aanbieders. ONCE zal hier, met de naam die de NVEP in 10 jaar heeft opgebouwd, zeker aan bijdragen. We hebben bewust gekozen voor een internationale herkenbare naam ONCE, deze staat symbool voor het evenement gehalte van onze diensten in tegenstelling tot contractcatering die meer werken met langdurige contracten."

Veel mensen realiseren zich niet dat het gaat om een volwassen branche met een totale omzet van circa 500 miljoen euro

Punkmedia maakte dit videoverslag van de lancering:

 

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

eventplanner.be /.nl
Ontvang een persoonlijke video van jouw favoriete artiest en steun de eventsector!
eventplanner.be /.nl|27 May 2020

Hoe kun jij helpen? Deel de campagnewebsite https://www.eventplanner.be/artistsforevents/ (BE) of https://www.eventplanner.nl/artistsforevents/ en tag de Belgische én Nederlandse artiesten die volgens jou absoluut nog mee moeten doen. #artistsforevents #samensterk


Meer background over de actie lees je hier:

https://www.eventplanner.be/nieuws/10016_bekende-artiesten-helpen-de-eventsector-met-artists-for-events.html

Placeholder image
Like Comment

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures