Eric Broekaart nieuwe directeur MECC Maastricht

Eric Broekaart nieuwe directeur MECC Maastricht

Eric Broekaart (49) is benoemd tot directeur van MECC Maastricht. Met de benoeming van de geboren Limburger verwacht het Maastrichtse Expositie en Congres Centrum zowel de regionale als internationale functie van Maastricht verder te kunnen

versterken.

 

Zowel de aandeelhouders Amsterdam RAI en de Gemeente Maastricht, als de Raad van Commissarissen onder voorzitterschap van de recent benoemde Jan Lamkin, zijn verheugd dat met de benoeming van Eric Broekaart de functie van directeur van het MECC zo snel door een ervaren professional uit de sector, is ingevuld.

 

Eric Broekaart kan bogen op een ruime ervaring in de beurzen- en evenementensector. Tot vorig jaar was hij als directeur Sales Beurzen & Evenementen van Libéma commercieel verantwoordelijk voor de beurs- en eventlocaties van Libéma. In het decennium daarvoor heeft hij als directeur van de IJsselhallen in Zwolle, de traditionele veehallen succesvol weten te transformeren tot een multifunctioneel evenementencomplex. Daarnaast heeft hij het aansprekende evenement Lego World, dat tegenwoordig meer dan 75.000 bezoekers trekt, in samenwerking met Lego bedacht en ontwikkeld.

 

Met de benoeming van Eric Broekaart wil moedermaatschappij Amsterdam RAI de reeds ingezette koers verder invulling geven. "Zijn commerciële expertise zowel op het vlak van het aantrekken van evenementen, zijn kennis en ervaring om evenementen te ontwikkelen, alsmede zijn vermogen om mensen te binden, geeft ons de overtuiging dat dit de juiste man voor het MECC is. Daarnaast is hij geboren en getogen Limburger, waardoor hij heel goed de 'couleur locale' begrijpt". aldus directievoorzitter van Amsterdam RAI, Hans Bakker.

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Rent-A-Willys
Geschenkenbon : op stap met een willys jeep
Rent-A-Willys|
01 December 2021

De pakjestijd komt er (weer) aan. Hier koop je een stijlvolle geschenkenbon waarbij de ontvanger op stap mag gaan met een authentieke willys jeep. Wil je dit koppelen aan WO2, dan kies je voor de "Warbird Route".

Maken oorlogsverhalen je niet blij, dan kies je voor de "Country style jeep tour".

Wat dit juist zo speciaal maakt : de ontvanger van ...

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Grunewald.bar, 'Full Force' vooruit met geschenk- en apéroboxen

Grunewald.bar, 'Full Force' vooruit met geschenk- en apéroboxen

Mondmaskerplicht zorgt voor groeiend vertrouwen bij concertbezoekers

Mondmaskerplicht zorgt voor groeiend vertrouwen bij concertbezoekers

Meer dan 700 exposanten bevestigd voor ISE 2022

Meer dan 700 exposanten bevestigd voor ISE 2022

Advertenties