Ronse bouwde oud ziekenhuis om tot gigantische eventlocatie

Ronse bouwde oud ziekenhuis om tot gigantische eventlocatie

Dat Ronse een roemruchtig textielverleden heeft, is algemeen geweten. Dat deze textielindustrie ook zware klappen gekregen heeft is ook niet nieuw. Ronse heeft echter besloten om resoluut te kiezen voor de textielkaart. En dan doen ze met TIO3. Een heel prestigieus project in het vroegere OCMW ziekenhuis van maar eventjes 7000 m².

 

TIO3 staat voor een sterke visie, een visie waar creativiteit, onderzoek, wetenschap en industrie worden samengebracht om kruisbestuiving te ondersteunen en versnellen. De witte jassen hebben plaats gemaakt voor hippe pakken van ontwerpers en ondernemers.

 

Het gebouw biedt als evenementenlocatie ook plaats voor congressen, seminaries, tentoonstellingen en workshops. Het 9 verdiepen tellende gebouw heeft verschillende ruimtes uitgerust met de allerlaatste audiovisuele toepassingen voor een geslaagd evenement. De unieke ligging, midden in de groene heuvels van de Vlaamse Ardennen biedt een aantal mooie troeven. Een ideale gelegenheid om een business event te koppelen aan een unieke incentive of team event: snorren met de vespa door de groene heuvels? Cocktails leren shaken aan onze bar? Sushi leren rollen? Met de quad gaan racen in de bossen? Duiken in het heden, het verleden & de toekomst van textiel?

 

Het gebouw is op zijn minst opvallend te noemen, het ziekenhuis onderging een ware gedaantewissel. Zo is het tot de ruwbouw gestript en letterlijk opnieuw aangekleed met gigantische stukken textiel. Een werkelijk uniek procedé dat dient als zonnewering en klimatisering. Een mooier symbool om aansluiting te vinden bij het textielverleden van de stad is er wellicht niet. De unieke combinatie hedendaags design en sfeervolle elementen zorgen voor een verassend effect.

www.tio3.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Sluit jij vanavond aan? eventplanner.live

Sluit jij vanavond aan? eventplanner.live

'Cheers' met budgetvriendelijke Apéroboxen

'Cheers' met budgetvriendelijke Apéroboxen

Horeca apparatuur verhuurbedrijf Servé onder de virtuele hamer

Horeca apparatuur verhuurbedrijf Servé onder de virtuele hamer

Advertenties