5 boeken die je deze zomer als eventmanager moet lezen

5 boeken die je deze zomer als eventmanager moet lezen

De vakantie uittocht is begonnen. Ook heel wat eventprofessionals trekken deze zomer naar de zon. Ben jij ook een boekenwurm of wil je je tijd op het strand nuttig besteden? Enkele boekentips!

 

Onze redactie stelde een TOP-lijstje van boeken samen die elke event organisator gelezen moet hebben.

 

 

1. EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten

Wil je relevant blijven in de eventsector van morgen? Dan is het nieuwe boek van Kevin een must-read. Hij laat zien hoe je echt impact kunt creëren met het organiseren van buitengewone evenementen, hoe je je evenementen op een hoger niveau kunt tillen door storytelling-technieken uit Hollywood toe te passen, hoe je je events efficiënter kunt organiseren met 'agile' projectmanagement uit Silicon Valley, hoe je je events beter kunt marketen met een marketingstrategie van Google en met growth hacking, ... Kortom, het boek EVENTPLANNER is een must-read voor elke eventmanager die relevant wilt blijven.

 

Bestel nu - € 34,99

(ook verkrijgbaar in PDF voor € 17,50)

 

 

 

2. Wine Folly - Madeline Puckette & Justin Hammack

Het blijft verbazen dat ondanks de enorme hoeveelheden wijn eventmanagers laten serveren, hoe beperkt de gemiddelde kennis over wijn is. Daarom het boek Wine Folly in dit lijstje. Dit ontzettend fraai vormgegeven boek is een essentiële, hippe gids voor een nieuwe generatie vinologen. En zeg nu zelf, dat glaasje wijn mag er deze vakantie ook wel bij.

 

Bestel nu - € 22,99

 

 

 

3. Start with Why - Simon Sinek

Dit is geen nieuw boek. De kans dat je het al gelezen hebt of de wereldberoemde TED talk van Simon gezien hebt is groot, maar voor diegenen die het boek compleet gemist hebben: een absolute aanrader. Weet jij waarom je doet wat je doet? Waarom je elke ochtend gemotiveerd uit bed springt om aan je dag te beginnen (of dat net niet doet)? Dit boek verandert je kijk op je bedrijf, je marketing aanpak én je leven.

 

Bestel nu - € 11,99

 

 

 

 

4. Sprint - Braden Kowitz & John Zeratsky

Als eventplanners zijn we allemaal 'problem solvers'. We doen het instinktief. Maar soms zijn de uitdagingen zo groot dat een structurele aanpak nodig is. Met Design Sprints los je de grootste business vraagstukken in slechts 5 dagen op. De techniek wordt gebruikt bij Google, Facebook, ... Wij zijn er van overtuigd dat deze sprints ook jouw evenementen een niveau hoger kunnen tillen.

 

Bestel nu - € 15,99

 

 

 

 

5. Pitch to Win - David Beckett

Pitch Coach en TEDx Speech Coach David Beckett traint honderden start-ups, professionals en CEO's in hoe ze hun ideeën beter kunnen presenteren. Net wat we als eventmanagers nodig hebben om te overtuigen met onze concepten bij opdrachtgevers.

 

Bestel nu - € 26,99

 

 

 

Heb je zelf nog boekentips? Deel ze in een reactie onder dit artikel!

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Pieter Bas Boertje [D&B Eventmarketing]
New|2018-07-09 - 22:13u

En niet te vergeten LIVE!, een uitgave van D&B Eventmarketing, waarin experts (zowel vanuit antropologie, biologie en neuromarketing als vanuit marketing) en opdrachtgevers vertellen hoe je de magische kracht van live kunt gebruiken bij het realiseren van organisatiedoelen. Het boek is te bestellen voor € 25,-

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures