Studenten aan de slag met boek EVENTS 2

Studenten aan de slag met boek EVENTS 2

Vanaf september gaan enkele honderden Belgische en Nederlandse studenten aan de slag met het boek EVENTS2 in hun opleiding. Een succes!

 

Hoewel het boek EVENTS 2 niet specifiek voor het onderwijs geschreven is, slaagt de toegankelijke en praktijkgerichte formule (net zoals de eerste editie) erg aan bij zowel docenten als studenten. Dat tientallen professionals uit het vak hebben meegewerkt aan het boek is een extra troef. Vanaf september, bij de start van het nieuwe academiejaar, gaan dan ook verschillende hogescholen, HBO en MBO opleidingen, ... het nieuwe boek in de lessen gebruiken.

 

Extra's voor studenten

"Speciaal voor het onderwijs gaan we extra content, cases, ... uitwerken die studenten via onze website kunnen downloaden", verklapt Kevin Van der Straeten (auteur van het boek en Managing Founder van eventplanner.be /.nl). "We houden daarbij rekening met de feedback die we van docenten krijgen. Verder ga ik zelf, aansluitend op het boek, enkele gastcolleges geven in het hoger onderwijs over het hoofdstuk 'social media en pers'."

 

Studenten overtuigen docent

Een heel mooi verhaal komt uit een Belgische school waar studenten hun docent hebben overtuigd om nog tijdens het al lopende schooljaar het boek EVENTS te gaan gebruiken. Naast de sterke inhoud spreekt het cross-mediale karakter en de aantrekkelijke vormgeving van het boek de studenten aan. Maar ook de docenten die de vorige jaren met het boek aan de slag gingen zijn erg enthousiast: "Het boek vult een leegte in op onze boekenlijst en sluit mooi aan bij de lessen van zowel lagere als hogere opleidingen".

 

Docenten die interesse hebben in het boek kunnen een digitaal recensie exemplaar aanvragen via info@eventplanner.be, alsook informatie verkrijgen over de speciale voorwaarden voor het onderwijs.

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures