The Bartenders Company dorstlesser op Batibouw

The Bartenders Company dorstlesser op Batibouw

Creatieve cocktails, perfecte wijnkeuze en overheerlijke cappuccino's. Innovatieve keukenfabrikant Warendorf doet opnieuw beroep op de professionele bartending diensten van The Bartenders Company voor haar standcatering tijdens Batibouw.

 

Warendorf heeft vorig jaar op Batibouw een keukenlijn voorgetseld ontworpen door Phillipe Starck, de Starck by Warendorf collection genaamd. Warendorf heeft met de Library keuken de 'Interior Innovation Award 2011', de hoogste onderscheiding in de sector van de design inrichtingsbranche uitgereikt door de Germain Design Council, mogen ontvangen. De jury omschreef de keukens van Warendorf stijlvol, veelzijdig, innovatief en keukens voor persoonlijkheden.

 

Volgens Erik Salentijn (Sales Manager Benelux Warendorf) zijn net dit ook de kernmerken die terug te vinden zijn in de Allround service van The Bartenders Company en illustreert hun werkwijze hoe design zinneprikkelend gemaakt wordt. Door de creatieve cocktails, perfecte wijnkeuze en overheerlijke cappuccino's van The Bartenders Company krijgen onze stand en design keukens een extra dimensie.

 

"Wij zijn trots om na onze eerst samenwerking in 2010, dit jaar (2011) te consolideren en voor volgend jaar 2012 al reeds de bevestiging binnen te hebben dat Warendorf opnieuw een beroep zal doen op onze Allround service", aldus Peter Grunewald van The Bartenders Company. Voor Peter is het een aangename bevestiging dat de ingeslagen weg waar service, kwaliteit en doorzichtige prijsafspraken geen vluchtige woorden zijn.

 

Kom de samenwerking tussen The Bartenders Company en Warendorf zelf proeven op Batibouw 2011 Hal 11 en ervaar zelf wat standcatering voor jou kan betekenen.

grunewald.bar
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

TIP! - Welke vergunningen heb ik nodig om een evenement te organiseren?

TIP! - Welke vergunningen heb ik nodig om een evenement te organiseren?

Van Ranst: "Festival deze zomer? Ik zie nu geen redenen waarom niet"

Van Ranst: "Festival deze zomer? Ik zie nu geen redenen waarom niet"

Concertsector geen besmettingshaard

Concertsector geen besmettingshaard

Advertenties