WiFi4Rent neemt Internetoplokatie over

WiFi4Rent neemt Internetoplokatie over

PBMdiensten en WiFi4Rent hebben de overname van Internetoplokatie afgerond. Internetoplokatie verhuurt tijdelijk toegang tot het internet op bijna elke lokatie in Nederland.

 

De systemen zijn overal te plaatsen waar het onmogelijk of te kostbaar is om te kiezen voor een vaste lijn. Met de ingebouwde WiFi Access Point, heeft u ter plaatse beschikking over draadloos internet. Of het nu een bouwlocatie, beursstand of een buitenevenement is, overal zijn deze systemen toepasbaar en per dag, week of maand te huur.

 

Door de toenemende vraag naar de kernactiviteiten van PBMdiensten was er geen plek meer voor de activiteiten van Internetoplokatie. "Ik ben erg blij met de overname van deze activiteiten, omdat ik weet dat het bij WiFi4Rent in goede handen is", aldus Piet van der Meulen van PBMdiensten. "We werkten al veel samen en dat versterkte de gedachte dat deze activiteit bij ons goed past", aldus Herman van den Dungen van WiFi4Rent. Met deze overname versterkt WiFi4Rent haar activiteiten op het gebied van mobiel internet.

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

eventplanner.be /.nl
Ontvang een persoonlijke video van jouw favoriete artiest en steun de eventsector!
eventplanner.be /.nl|27 May 2020

Hoe kun jij helpen? Deel de campagnewebsite https://www.eventplanner.be/artistsforevents/ (BE) of https://www.eventplanner.nl/artistsforevents/ en tag de Belgische én Nederlandse artiesten die volgens jou absoluut nog mee moeten doen. #artistsforevents #samensterk


Meer background over de actie lees je hier:

https://www.eventplanner.be/nieuws/10016_bekende-artiesten-helpen-de-eventsector-met-artists-for-events.html

Placeholder image
Like Comment

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures