Efteling opent nieuwe eventlocatie Raveleijn in april

Efteling opent nieuwe eventlocatie Raveleijn in april

De Efteling bouwt momenteel aan Raveleijn, een magische stad met een enorme openluchtarena, die in april 2011 wordt geopend.

 

Raveleijn biedt onderdak aan drie zaken: een gethematiseerde horeca- en arrangementenlocatie voor 500 personen, een grote openluchtarena voor 1200 toeschouwers en een kantoorfaciliteit met bijzondere vergaderruimten. De arena vormt het decor voor een parkshow en kan exclusief ingezet worden voor een evenement op maat.

 

Raveleijn arrangementen

Gezelschappen vanaf 20 personen kunnen genieten van diverse lunch- of dinerarrangementen met Bourgondische verwennerijen en middeleeuwse bediening. Er is ook een speciaal arrangement voor kinderen. De arrangementen beginnen met een bezoek aan de parkshow van ongeveer 30 minuten. Aansluitend kan het gezelschap genieten van een heerlijke lunch of diner in de arrangementenlocatie 'Het Wapen van Raveleijn'. De arrangementenlocatie kan ook ingezet worden voor een (zakelijke) lunch, diner of borrel op maat. De arrangementen dienen vooraf te worden geboekt, waarbij zitplaatsen voor de show en het restaurant worden gereserveerd.

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures