Dazzle Events sluit succesvol jaar in grandeur af

Dazzle Events sluit succesvol jaar in grandeur af

De eindejaars- periode belooft druk te worden voor het team van Dazzle Events. De creatieve event oplossingen en ondersteunende formules die Dazzle Events aanbiedt springen klanten bij wanneer deze hulp kunnen gebruiken bij de organisatie van persacties, streetmarketing, publieks- en privé-evenementen. Deze vernieuwende aanpak blijkt welgekomen.

 

In het afgelopen jaar bood Dazzle Events al negen keer ondersteuning aan speelgoedgigant Hasbro bij de productie van hun Europese Magic: The Gathering events. De aanvang van het nieuwe beursseizoen deed ook in de afgelopen maanden de vraag naar onze logistieke ondersteuning stijgen. Dit type ondersteuning wordt daarenboven ook bij talrijke publieke events ingezet, waaronder de U2 360° Tour, Sting, I Love Techno en Lady Gaga.

 

"Ook de afgelopen weken stond Dazzle Events in voor twee opvallende persacties van PlayStation in België en Nederland. Daarnaast maakten we met onze raadgevingen Discotheek The Oh! uit Gistel wegwijs in hun personeelskeuze voor hun 17 Years The Oh! viering in Kortrijk Xpo. Across Health liet zich op zijn beurt dan weer bijstaan door Dazzle Events voor hun nieuwjaarsevent", aldus Danny Bronsens en Wouter Maenhaut.

 

Daarbovenop haalde Dazzle Events zijn meest verfijnde neus voor detailafwerking en entertainment boven om 330 gasten uit de Event sector een welverdiende, ontspannende avond te bezorgen.

 

"Ook in 2011 kan je rekenen op Dazzle Events om je bij te staan met kwalitatieve hulp, ondersteuning, advisering en organisatie voor uw nieuwjaarsfestiviteiten en overige events", voegen Danny en Wouter er nog aan toe.

www.dazzle-events.be

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures