Vergaderen in een bosrijke omgeving

Vergaderen in een bosrijke omgeving

Nog maar weinig vergader- en congreslocaties liggen in een bosrijke omgeving. Nochtans geeft de natuur je de rust en zuurstof die je nodig hebt voor de meest creatieve sessies.

 

Als je goed zoekt kan je als organisator toch nog pareltjes in een groene omgeving vinden. Zo liggen De Werelt in Lunteren en Dennenheul in Ermelo centraal in Nederland, maar toch in de natuur. Beide locaties zijn een Erkend Congresbedrijf (4 vergaderhamers), zijn goed bereikbaar en beschikken over een gratis parking.

 

Congrescentrum De Werelt in Lunteren is een prima locatie voor grote congressen en bijeenkomsten waarvoor veel subruimten nodig zijn. De Werelt beschikt namelijk over 15 zalen (grootste zaal tot 600 personen), 127 hotelkamers, restaurant, ruime hal, nieuwe lounge en bar. Er is draadloos internet en in alle zalen internet via een UTP-aansluiting voorzien.

 

Congrescentrum Dennenheul in Ermelo is zeer geschikt voor (meerdaagse) trainingen en cursussen. Er zijn 3 zalen (grootste zaal tot 90 personen) met vaste beamers, 32 hotelkamers, restaurant, lounge, bar, sauna en fitnessruimte. Gratis draadloos internet.

www.congrescentrum.com

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures