Fikket elimineert administratie organisatoren

Fikket elimineert administratie organisatoren

Met Fikket.be wordt het organiseren van je volgende evenementen heel wat eenvoudiger. De web applicatie elimineert volledig de administratie die traditioneel gepaard gaat met het beheren van registraties en ticketverkoop. In ruil daarvoor vraagt Fikket 2% van de ticketopbrengsten. Voor gratis evenementen betaal je zelfs helemaal niets.

 

Een belangrijk onderdeel van Fikket is de persoonlijke homepage die je tijdens het invoeren van je eerste evenement krijgt toegewezen. Via die overzichtspagina publiceer je een kalender met al je activiteiten en kunnen geïnteresseerden onmiddellijk tickets boeken of plaatsen reserveren. Hierop worden de tickets per e-mail naar de deelnemers gestuurd, waarbij een unieke barcode eventuele fraude moet tegengaan.

 

Centraal staat de gebruiksvriendelijkheid van de tool: "We willen geen toeters en bellen die geen toevoegde bieden voor de evenementorganisator: een gebruiksvriendelijke tool die een grote toegevoegde waarde creëert tegen een zeer democratische prijs, dat is onze missie", aldus mede-oprichter Jeroen De Paepe. Je kan in amper 5 minuten zelf je eigen ticketshop online opzetten.

 

"En dat valt in de smaak, want sinds de go live op 1 april maken al heel wat organisatoren gebruik van Fikket en ontvingen we al heel wat positieve feedback. Met ons web agency zorros.be maken we ook maatwerk voor organisatoren met specifiekere behoeften, bijvoorbeeld een naadloze integratie in uw eigen website. De combinatie van onze expertise inzake online registratiesystemen en professioneel web development maakt van ons een uiterst betrouwbare partner voor dergelijke oplossingen."

www.fikket.be

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures