De Boer bouwt 10.000 m2 tijdelijke accomodatie voor Tour de France

De Boer bouwt 10.000 m2 tijdelijke accomodatie voor Tour de France

Van donderdag 1 tot en met zondag 4 juli is Rotterdam (NL) gaststad tijdens ‘Le Grand Départ’ van hét grootste en meest spectaculaire wielerevenement ter wereld: de Tour de France.

 

Op drie afzonderlijke locaties in de stad bouwt De Boer voor dit sportieve evenement ruim 10.000 vierkante meter aan tijdelijke accommodaties. Voor de in totaal 7000 verwachte gasten wordt onder andere aan de kade tussen de Erasmusbrug en de Willemsbrug een hospitality ruimte met een geweldig uitzicht op het parcour gecreëerd. Met name het bouwen op de Willemsbrug zelf vereist een nauwgezette logistieke planning - om het verkeer zo min mogelijk te hinderen moeten alle accommodaties hier binnen 24 uur op- en afgebouwd zijn.

 

Senior Account Manager van De Boer, Barbara Kalksma: "Na de jarenlange lobby vanuit de stad Rotterdam om het wielerevenement te mogen ontvangen, zijn wij er als De Boer trots op dat wij op drie verschillende locaties in de stad een bijdrage mogen leveren. Als paradepaardje plaatsen wij onze Emperor dubbeldekkeraccommodatie - met imposante luifels - aan de Strevelsweg."

 

In de aanloop van de voor Nederland historische Tourstart zijn voor de Rotterdammers een groot aantal activiteiten georganiseerd. De organisatie verwacht in de week van Le Grand Départ ruim 1.5 miljoen bezoekers in de stad.

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Kinepolis Brussel
HoHo Hoor je wat ik zeg?
Kinepolis Brussel|26 November 2020

Op zoek naar het ideale relatiegeschenk voor jouw medewerkers of klanten? Dan moet je eens heel goed luisteren.


Vond jij 2020 ook zo'n hoho-hopeloos jaar? Dat kan niet anders. Alleen al daarom verdient iedereen, van je medewerkers tot je klanten, een geweldig eindejaarsgeschenk. Wil je weten wat het is? Dan moet je eens heel goed luisteren. Elke week spreekt onze Kerstman - mét ...

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures