Nieuwste foto-rage komt overwaaien uit US

Nieuwste foto-rage komt overwaaien uit US

Op bijzondere momenten willen mensen graag iets vastgelegd hebben als herinnering. Dit begon al eeuwen geleden met hiërogliefen later met de schilderkunst en daarna de fotografie.

 

(Event)fotografie heeft de laatste jaren een razend snelle ontwikkeling doorgemaakt. Van lichtgevoelige filmpjes tot polaroid tot de hedendaagse camera. Iedereen beschikt tegenwoordig over een compact camera of een telefoon met ingebouwde camera, het nadeel is dat je zelf niet mee op de foto staat. De nieuwste rage uit die komt overwaaien uit de US biedt hiervoor een oplossing...

 

Pasfotohokje

De Fotobox heeft alle goede eigenschappen van een pasfotohokje, samengevoegd tot een uniek nieuw product. Het pasfotohokje nieuwe stijl! Samen op de foto op ontspannen wijze en direct afgedrukt op echt fotopapier met een persoonlijk ontworpen lay-out waarin de foto's geplaatst worden.

 

Gastenboek

Niet alleen als persoonlijke noot maar ook als blijvende herinnering zijn de foto's uit De Fotobox erg leuk! De foto's uit kunnen worden geleverd als afdruk of als digitaal bestand op CD-rom.

 

Marketing

De Fotobox is eveneens uitermate geschikt voor verschillende marketing doeleinden. Omdat elk ontwerp mogelijk is voor het gebruik van foto's; is het geen enkel probleem om logo of bedrijfskenmerken te gebruiken op lay out. De foto's kunnen ook nog worden voorzien van bepaalde effecten of over-lay's zoals bubbels, sterren, ...

 

De Fotobox

De Fotobox is een activiteit van Rogier Visser Fotografie Den Haag. Rogier Visser Fotografie verzorgt onder andere fotowerk voor bruiloft, familie, Portret en evenementen in binnen en buitenland. Naast fotografische werkzaamheden verzorgt Rogier Visser Fotografie ook afdrukken op fotopapier, albums en op Canvas in eigen beheer. Op die wijze is het mogelijk om de kwaliteit constant op hoog niveau te houden en snel te kunnen leveren.

 

Chroma key effecten

De Fotobox is ook voorzien van software voor het maken van foto's met chroma key effecten. Zo is het mogelijk om de geportretteerden te plaatsen op verschillende achtergronden. Hierbij kan je denken aan een tropisch strand, de tweede kamer, het bos, in een opslagloods, .... Bedenk het en het is mogelijk.

www.defotobox.nl
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

reBoot Kombuis
We hebben u gemist!
reBoot Kombuis|
04 May 2021

Op 8 mei stoffen we onze kookpotten af en mogen we u eindelijk weer ontvangen op ons scheepsdek voor een spannend Noordzeemenu. Een bijzondere beleving op vrijdag/zaterdagavond met je partner of vrienden, maar ook als schitterende afsluiter van een zakelijke vergadering op ons schip.


Uiteraard is uw gezondheid onze prioriteit, waarbij de huidige COVID voorschriften voor ons slechts een minimum ...

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Tijdens het komende EK een leuke actie?

Tijdens het komende EK een leuke actie?

Wanneer ontgoocheling gewoonte wordt

Wanneer ontgoocheling gewoonte wordt

Heropstart beurzen cruciaal voor business

Heropstart beurzen cruciaal voor business

Advertenties