G4S Event Solutions bewijst dat creatieve totaaloplossingen werken

G4S Event Solutions bewijst dat creatieve totaaloplossingen werken

Voor elke organisator is het aangenamer om met één partner te werken die alles kan. Zo levert G4S Event Solutions gespecialiseerd bewakings- en onthaalpersoneel en aanvullende diensten voor alle soorten evenementen in heel België.

 

"De totaaloplossingen van G4S Event Solutions hebben een effect op de productiviteit, de prijs en de geleverde resultaten", legt Alain D'Haese, Service Line Director van G4S Event Solutions, uit. "De centralisering van alle eventactiviteiten maakt dat G4S steeds volgens het principe van One Single Point of Contact (SPOC) werkt waarbij men steeds slechts met één partij aan tafel zit, vertegenwoordigd door één persoon. Zo worden zakenrelaties beter opgebouwd en onderhouden. We communiceren directer met de klant, pikken de gewenste strategie gemakkelijker op en vertalen die intern beter naar de uitvoerende krachten."

 

"Elke opdracht wordt bovendien individueel onder de loep genomen om aan te duiden welke activiteiten noodzakelijk zijn, waar ze het best uitgevoerd kunnen worden, maar ook op welke manieren men kan besparen. In wezen is dit de kracht van G4S Event Solutions. Want op deze manier kunnen we al onze mensen strategisch aansturen, zowel in de planning als op het terrein, en een flexibele full service garanderen. Het is zelfs een trend dat klanten ons vragen om ook zaken te regelen die niet binnen ons dienstenpakket vallen, simpelweg omdat ze gewend zijn alles aan ons te vragen."

 

Contacteer G4S Event Solutions via eventsolutions@be.g4s.com of via 0032(0)2/788.40.66 en kom te weten hoe ze jou kunnen helpen om van je event een succes te maken.

www.g4seventsolutions.be

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

eventplanner.be /.nl
Ontvang een persoonlijke video van jouw favoriete artiest en steun de eventsector!
eventplanner.be /.nl|27 May 2020

Hoe kun jij helpen? Deel de campagnewebsite https://www.eventplanner.be/artistsforevents/ (BE) of https://www.eventplanner.nl/artistsforevents/ en tag de Belgische én Nederlandse artiesten die volgens jou absoluut nog mee moeten doen. #artistsforevents #samensterk


Meer background over de actie lees je hier:

https://www.eventplanner.be/nieuws/10016_bekende-artiesten-helpen-de-eventsector-met-artists-for-events.html

Placeholder image
Like Comment

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures