Nieuwe speler in de eventsector: Dazzle Events

Nieuwe speler in de eventsector: Dazzle Events

Dazzle Events is een nieuwe speler op de evenementenmarkt. Met een eigen stijl en een nieuw concept voor de organisatie van evenementen.

 

"De keuze van de klant is het uitgangspunt: jij bepaalt zelf hoe fel je het evenement in handen houdt. Desgewenst komt Dazzle Events even langs voor een 'snel' advies (wat dacht je van een halfuurtje brainstormen?) of voor langere interventies. Zonodig voor de organisatie van A tot Z. Jij beslist wanneer je Dazzle Events in het proces betrekt. Trouwens: het is jouw evenement, jouw plezier, jouw succes..." vertellen Danny Brosens en Wouter Maenhaut.

 

Dazzle Events gaat prat op een productieve samenwerking waar jouw evenement ook echt jouw evenement blijft. En zo: geen verplichtingen om het hele project uit te besteden. En laat die aanpak nu juist het verschil maken.

 

Dazzle Events verstrekt ook nuttige adviezen, denkt mee over het hele concept of bekijkt de mogelijkheden van het budget. Geen taak is te klein of te dom, elk onderdeel van een evenement vormt immers een belangrijke schakel in een groter geheel. Dazzle Events bewaakt het overzicht en verlicht de workload. "Raadgeven waar het kan, ondersteunen waar het nuttig is, maar bovenal het maximale potentieel van het evenement realiseren."

 

"Als je er geen zicht op hebt hoe je jouw evenement op de rails krijgt, kan Dazzle Events de hele organisatie op zich nemen. Met alles erop en eraan: meepraten, meedenken, wensen aanhoren, samen creatief zijn, samen een budget opstellen... Maar altijd: verrassend, anders dan anders én op maat van jouw organisatie."

www.dazzle-events.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

Advertenties