Guava organiseert Grand Opening windmolenpark in zee

Guava organiseert Grand Opening windmolenpark in zee

Spectaculair, imposant, sterk staaltje techniek. Dat kan je gerust zeggen van het windmolenpark van C-Power in zee voor de kust van Oostende.

 

Guava mocht het evenement organiseren om het windmolenpark officieel opende. De eerste 6 windmolens zijn nu immers officieel in gebruik genomen.

 

Helikopters, boten op zee, supervips, culinaire hoogtepunten,… Op 24 juni was het allemaal aanwezig om van deze Grand Opening een topper te maken. Je hebt allicht zelf over dit evenement gehoord, want heel veel Belgische en internationale journalisten (zoals CNN en zelfs een ploeg uit Japan) vonden de weg naar Oostende. Communicatie- en eventbureau Guava stond in voor de complete organisatie en de communicatie naar de genodigden.

 

Ministers in helikopters, 500 vips en internationale persbelangstelling

Het evenement was een reusachtig totaalspektakel. Onder meer eerste minister Van Rompuy, Yves Leterme, Steve Stevaert en staatssecretaris Schouppe werden met een helikopter naar de windmolens 30 km in zee gevlogen. Deze vlucht was door middel van een helikopter met camera en een helikopter voor de straalverbinding rechtstreeks te zien op de feestlocatie aan land waar de 500 vip-genodigden verzameld waren. Spectaculair. Ook chef Claudio van Mijn Restaurant was van de partij en zorgde voor enkele overheerlijke hapjes.

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures