Directeur eventlocatie is serieleugenaar

Directeur eventlocatie is serieleugenaar

Directeur Albert Krielen van de Nijmeegse stadsschouwburg en concertgebouw de Vereeniging neemt onslag nadat blijkt dat zijn CV één grote leugen is.

 

Dit blijkt uit onderzoek van dagblad de Gelderlander. In verschillende interviews op zijn eigen website vertelt hij de afgelopen twintig jaar bij veertig bedrijven te hebben gewerkt. Op zijn cv meldde Krielen onder meer piloot bij de KLM, topman van Philips in Japan en wethouder namens de Partij van de Arbeid in Rotterdam te zijn geweest. Bij KLM, de gemeente Rotterdam en Philips had men nog nooit van Krielen gehoord. "

 

"Hij is gewoon een pathologische leugenaar", zegt PvdA-fractievoorzitter Rutger Zwart in de Gelderlander.

 

Albert Krielen was directeur van de Nijmeegse stadsschouwburg en concertgebouw de Vereeniging. Beide locaties staan samen bekend onder de naam Keizer Karel Podia. Hij lag al langer onder vuur in Nijmegen, onder meer vanwege de hoogte van zijn salaris. Ook was er sprake van spanningen tussen Krielen en het personeel.

 

Ontmaskering

De ontmaskering begon bij de werknemers. Een personeelsenquête toonde dat niemand hem nog vertrouwde of geloofde. Zij merkten dat de verhalen op de website van Krielen al te doorzichtig waren. Een avondje googelen en ze konden één voor één worden doorgeprikt.

Bron: NCR, Parool, FZ, Volkskrant

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

eventplanner.be /.nl
Ontvang een persoonlijke video van jouw favoriete artiest en steun de eventsector!
eventplanner.be /.nl|27 May 2020

Hoe kun jij helpen? Deel de campagnewebsite https://www.eventplanner.be/artistsforevents/ (BE) of https://www.eventplanner.nl/artistsforevents/ en tag de Belgische én Nederlandse artiesten die volgens jou absoluut nog mee moeten doen. #artistsforevents #samensterk


Meer background over de actie lees je hier:

https://www.eventplanner.be/nieuws/10016_bekende-artiesten-helpen-de-eventsector-met-artists-for-events.html

Placeholder image
Like Comment

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures