Pink Galaxy van De Boer op Wielerzesdaagse

Pink Galaxy van De Boer op Wielerzesdaagse

Primeur: De Boer bouwt voor de eerste keer de gigantische Pink Galaxy in Nederland.

 

De Wielerzesdaagse van Brabant, die van 30 maart tot en met 4 april 2009 gehouden wordt in het Nederlandse Tilburg, beleeft een dubbele primeur: het zesdaagse evenement wordt voor het eerst in een tent gehouden én het is de eerste keer dat De Boer de gigantische Pink Galaxy in Nederland bouwt.

 

De tent heeft een oppervlakte van 7200 m² en biedt ruim plaats aan een mobiele wielerbaan van 200 meter en ongeveer 2500 toeschouwers.

The Pink Galaxy is speciaal ontwikkeld voor 'Walk the Walk', een jaarlijks groots wandelevenement in het Londense Hyde Park georganiseerd door Pink Ribbon. Voor de Wielerzesdaagse van Brabant wordt The Pink Galaxy nu voor het eerst van Engeland naar Nederland verscheept.

Frank Boelé, directeur van organisator International SIX DAY: "We hebben voor De Boer: "Toen ik hoorde dat de Internationale Zesdaagse op zoek was naar een geschikte ruimte voor haar event in Tilburg, heb ik hen The Pink Galaxy voorgesteld. De sfeervolle accommodatie mét haar aanzienlijke nokhoogte is ideaal voor de organisatie. We zijn dan ook erg trots dat we voor hen The Pink Galaxy mogen optrekken in Nederland."

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Halito!
Pimp je webinar
Halito!|27 November 2020

Ga voor nog meer beleving en pimp je webinar met eigen opnamestudio, een muzikaal intermezzo, een lachsessie, of ... De mogelijkheden bij Webinarbox zijn eindeloos!


Mag het nog meer zijn? Een volledige totaalbeleving voor, tijdens en na jouw online of hybride event? Laat je inspireren door onze extra's om je webinar te pimpen tot totaalbeleving. Daag ons uit met je specifieke vraag en we ...

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures