1 op 2 werknemers dronken op bedrijfsfeestje

1 op 2 werknemers dronken op bedrijfsfeestje

1 op 2 werknemers geeft toe wel eens dronken te zijn op het jaarlijkse bedrijfsfeestje. Dat blijkt uit een recente rondvraag van onze redactie.

 

39% kan zich goed bedwingen als de baas in de buurt is. Bijna 10% geeft aan zelfs nooit een druppel alcohol aan te raken. Traditioneel worden er in deze periode van het jaar heel wat personeelsfeestjes, recepties en tal van andere professionele festiviteiten geörganiseerd.

 

Het kan best gezellig zijn om eens met de collega's door te zakken, maar wat doe je op het bedrijfsfeestje? 1 op 2 werknemers drinkt op zo'n gelegenheden wel eens een glaasje teveel, maar gelukkig zie je er zelden iemand stomdronken rondslenteren.

 

 

Plunder de bar niet

Hou in het achterhoofd dat de indruk die je op het bedrijfsfeestje achterlaat weerslag kan hebben op jouw baan. Plunder de hapjes niet en drink zeker niet te veel... Als je tipsy bent wordt je al snel wat losser. Voor je het weet ben je misschien iets té eerlijk over de onaangename kantjes van jouw collega's.

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Kinepolis Brussel
HoHo Hoor je wat ik zeg?
Kinepolis Brussel|26 November 2020

Op zoek naar het ideale relatiegeschenk voor jouw medewerkers of klanten? Dan moet je eens heel goed luisteren.


Vond jij 2020 ook zo'n hoho-hopeloos jaar? Dat kan niet anders. Alleen al daarom verdient iedereen, van je medewerkers tot je klanten, een geweldig eindejaarsgeschenk. Wil je weten wat het is? Dan moet je eens heel goed luisteren. Elke week spreekt onze Kerstman - mét ...

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures