Metamorfose voor Fata Morgana in Efteling

Metamorfose voor Fata Morgana in Efteling

Het interieur van het Fata Morgana Paleis in de Efteling zit in een nieuw kleedje. Met de recente aanpassingen wil de Efteling nog beter inspelen op de behoeften van de moderne evenementenorganisator.

 

Sinds de ingebruikname van het Fata Morgana Paleis in 1995 vond er een breed scala aan evenementen plaats, zoals personeelsfeesten, productpresentaties en conferenties. De typische oosterse sfeer van het Fata Morgana Paleis kreeg een moderne uitstraling. De omvang en capaciteit van de evenementenlocatie blijven onveranderd. Op 758 m2 kunnen groepen tot 550 personen genieten van de bijzondere, mystieke sfeer.

 

De capaciteit kan verhoogd worden naar 750 personen met een paviljoen in dezelfde oosterse sfeer naast het paleis. Daarnaast is er de mogelijkheid om de populaire attractie Fata Morgana, die zich vlakbij de evenementenlocatie bevindt, exclusief te reserveren. Op deze manier beleven de gasten een unieke ontdekkingsreis doorheen de sprookjes van 1001 Nacht.

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

The Box Company
Teambuilding in tijden van social distancing: Remote Teambuilding Experience!
The Box Company|27 May 2020

Aan het begin van de Coronacrisis heeft The Box Company een nieuwe activiteit geïntroduceerd: The Remote Teambuilding Experience. Een geweldige activiteit die vanuit huis en toch in teamverband gespeeld wordt.


Inmiddels is deze activiteit al door vele groepen en in veel verschillende landen over de hele wereld gespeeld. De activiteit is beschikbaar in Nederlands, Frans & Engels. De activiteit is naar wens ook tweetalig te spelen.


Zie hieronder een video om een goed beeld te krijgen van de activiteit: 

Like Comment
Pieter v.
Leader |

Zie voor meer infor: https://www.theboxcompany.nl/remote-teambuilding

Like | Reply

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures