Duidelijke regels voor trouwfeesten in Amsterdam

Duidelijke regels voor trouwfeesten in Amsterdam

Bewoners van de Amsterdamse binnenstad ervaren nog wel eens overlast van trouwfeesten. Duidelijke regels moeten hier een einde aan brengen.

 

Vooral wanneer ongebruikelijke locaties het toneel zijn van bruiloften en de bijbehorende feesten is er sprake van overlast. Daarbij valt te denken aan sociëteiten of cafés waar normaal gesproken geen grote evenementen plaatsvinden.

 

Het stadsdeel Amsterdam-Centrum komt daarom met heldere regels over waar koppels wel en waar ze niet in het huwelijksbootje mogen stappen. Die afspraken moeten niet alleen duidelijk maken of trouwlustigen elkaar op een bepaalde locatie het jawoord mogen geven, maar ook of ze er na deze plechtigheid mogen feesten.

 

Om ergens een partij te houden, moet een locatie bijvoorbeeld voldoende parkeergelegenheid hebben en mag er geen geluidshinder voor de omgeving zijn. Naast overlast voorkomen, moeten de regels ook meer duidelijkheid scheppen voor de stellen die willen trouwen en voor de ambtenaren die moeten beoordelen of ergens een huwelijk mag plaatsvinden.

 

Op zoek naar een prachtige trouwlocatie?

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures