De Boer bouwt tijdelijke beurshal bij RAI

De Boer bouwt tijdelijke beurshal bij RAI

De Boer tenten heeft voor de internationale vakbeurs IBC een extra beurshal gebouwd bij de RAI.

 

De International Broadcasting Convention (IBC), één van 's werelds grootste beurzen op het gebied van media, video en broadcasting, vond van 6 tot en met 11 september plaats in de Amsterdam RAI.

 

Ruimte oplossing op maat

In verband met het stijgende aantal bezoekers en exposanten is de organisatie van de IBC op zoek gegaan naar mogelijkheden om de bestaande beursfaciliteiten van de RAI tijdelijk uit te breiden. Met behulp van een modulaire Delta structuur, met een hoogte van 6 meter en een oppervlakte van 1650 vierkante meter, creëerde De Boer een volledig functionele oplossing op maat.

 

Zelfde functionaliteit

De tijdelijke beurshal van De Boer, die door middel van drie toegangssluizen met het vaste beursgebouw is verbonden, is voorzien van geïsoleerde zijwanden, verlichting, overhead deuren en dubbele toegangsdeuren. Bij de opbouw van de beurshal beleefde De Boer een primeur. Voor het omhoog brengen van de dakconstructie van de Delta maakte De Boer voor het eerst in Nederland gebruik gemaakt van een computergestuurd, hydraulisch liftsysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat de dakconstructie zonder hulp van extra kranen omhoog kan worden gehesen. Een bijkomend voordeel van het systeem is dat gebouwd kan worden op locaties waar de ruimte beperkt is.

Bron: Foto: Wim Haze

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

To The Point Events zit vol energie

To The Point Events zit vol energie

Gedaan met peperdure concerttickets? Waarom kosten ze soms drie keer zoveel?

Gedaan met peperdure concerttickets? Waarom kosten ze soms drie keer zoveel?

De kunst van de perfecte aftermovie

De kunst van de perfecte aftermovie

Advertenties