Eerste huwelijk in Amsterdam ArenA

Eerste huwelijk in Amsterdam ArenA

Voorzitter Elvira Sweet van stadsdeel Zuidoost heeft vrijdagmiddag 7 september het eerste huwelijk in de Amsterdam ArenA gesloten.

 

De rasechte Amsterdammers en bovendien Ajax-fans Remon en Daniëlle Damman werden in de Koninklijke Loge van de Amsterdam ArenA in de echt verbonden. Het bruidspaar brachtt ook de huwelijksnacht in het stadion door. De Auping Superskybox is met een Superbox ingericht als hotelkamer en werd speciaal voor deze gelegenheid ook voor het eerst ingebruik genomen.

 

In Amsterdam Zuidoost konden koppels elkaar tot voor kort alleen het jawoord geven in het stadsdeelkantoor. Het stadsdeel heeft de regels echter veranderd waardoor het nu ook mogelijk is om 'op locatie' te trouwen. In de Amsterdam ArenA kan in principe 7 dagen per week woden getrouwd mits het past in de evenementenkalender. Op en rond evenement- en voetbaldagen zijn er geen ruimtes beschikbaar. De prijs van de trouwpartij is afhankelijk van de wensen van het bruidspaar met de doelstelling de plechtigheid voor iedereen toegankelijk te maken.

 

Ontdek ook deze mooie trouwlocaties

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

eventplanner.net
eventplanner.live gemist? Herbekijk nu
eventplanner.net|
12 April 2021

Heb je onze allereerste Partner en Developer Conference gemist? Geen paniek! Je kunt de video van het evenement hier herbekijken:

https://www.eventplanner.net/live/

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Groot scherm huren voor EK 2021? Het is nu of nooit!

Groot scherm huren voor EK 2021? Het is nu of nooit!

Vitaliteit in deze tijd! Hoe dan?

Vitaliteit in deze tijd! Hoe dan?

Binnenkort trouwen? Feestzalen stilaan volzet in 2022

Binnenkort trouwen? Feestzalen stilaan volzet in 2022

Advertenties