Eerste huwelijk in Amsterdam ArenA

Eerste huwelijk in Amsterdam ArenA

Voorzitter Elvira Sweet van stadsdeel Zuidoost heeft vrijdagmiddag 7 september het eerste huwelijk in de Amsterdam ArenA gesloten.

 

De rasechte Amsterdammers en bovendien Ajax-fans Remon en Daniëlle Damman werden in de Koninklijke Loge van de Amsterdam ArenA in de echt verbonden. Het bruidspaar brachtt ook de huwelijksnacht in het stadion door. De Auping Superskybox is met een Superbox ingericht als hotelkamer en werd speciaal voor deze gelegenheid ook voor het eerst ingebruik genomen.

 

In Amsterdam Zuidoost konden koppels elkaar tot voor kort alleen het jawoord geven in het stadsdeelkantoor. Het stadsdeel heeft de regels echter veranderd waardoor het nu ook mogelijk is om 'op locatie' te trouwen. In de Amsterdam ArenA kan in principe 7 dagen per week woden getrouwd mits het past in de evenementenkalender. Op en rond evenement- en voetbaldagen zijn er geen ruimtes beschikbaar. De prijs van de trouwpartij is afhankelijk van de wensen van het bruidspaar met de doelstelling de plechtigheid voor iedereen toegankelijk te maken.

 

Ontdek ook deze mooie trouwlocaties

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures