8 out of the box meeting locaties

8 out of the box meeting locaties

Oostende heeft een bijzonder ruim aanbod aan hotels, restaurants en meeting locaties. Sommige van deze locaties weten zich te onderscheiden door hun authenticiteit, huiselijkheid of hun inspirerende karakter.


Meet in Oostende inspireert jullie in dit artikel graag met enkele van deze out of the box locaties.Astropolis

Het heelal is boeiend omdat het een mysterieuze en steeds veranderende plaats is. Astropolis heeft geen permanente, maar enkel tijdelijke tentoonstellingen voorzien. Zo valt er altijd wel iets nieuws te ontdekken! Het unieke walhalla voor sterrenkunde en ruimtevaart liefhebbers beschikt daarnaast ook over twee vergaderruimtes waar je in een unieke setting en met de meest moderne technologieën kan vergaderen tot 54 personen.


Wil je de beleving helemaal uniek maken? Boek er dan meteen een workshop raket bouwen bij. Een activiteit die iedereen bij zal blijven!


Bluebridge

Bluebridge Incubatie- en Innovatiecentrum is een ontmoetingsplek voor innovatieve bedrijven die toekomstgerichte, duurzame oplossingen willen uitwerken. Door ondernemers uit de Blauwe Economie samen te brengen, wil Bluebridge hen de kans geven om elkaar direct of indirect te versterken in hun successen. Zij bieden (flex) kantoren, moderne vergader- en seminariefaciliteiten in een uitgesproken tech-research kader met een capaciteit tot 200 personen. De interactie tussen mariene en maritieme bedrijven en onderzoek is wat Ostend Science Park uniek maakt.


De Cierk

Op de Oostendse Oosteroever vind je een uniek concept terug: De Cierk - Fish food & meet market. Deze locatie bevindt zich in de oude vismijn van Oostende en focust zich op beleving en bewustwording, niet alleen in smaak en kwaliteit, maar ook tijdens de events in de allround venues. Wanneer je hier een event organiseert, stap je mee in het verhaal van korte keten: een ambacht van weleer, eerlijk vakmanschap en transparantie. Je kunt er terecht met zeer kleine groepen, maar evengoed met groepen tot 100 personen en meer.


Fort Napoleon

Fort Napoleon is een plek die tot de verbeelding doet spreken met zijn authenticiteit. Het indrukwekkende gebouw te midden van de Oostendse duinen is dé bestemming voor eender welk bedrijfsevent. De in-house belevingsbrasserie verzorgt alle cateringmomenten tot in de puntjes. Je kan er terecht voor zowel meetings, workshops als indrukwekkende teambuilding activiteiten. Dit voor groepen tot 100 personen en meer. Bekijk ook zeker de teambuilding mogelijkheden in het Fort!


La Couronne

Salon La Couronne is er voor de meerwaardezoeker. Het is een inspirerende plek voor wie eens iets anders wil, zonder in te boeten aan huiselijke gezelligheid. Van een informele meeting over een creatieve voorstelling tot een verfijnd diner, Salon La Couronne ontpopt zich steeds tot de perfecte locatie. Salon La Couronne bevindt zich op de eerste verdieping van het familiehuis. Het volledige salon combineert een schitterende bar met fijne zithoeken, een professionele keuken en een terrasje. Voor groepen van 5 tot 50 personen.


0.666

Door de ligging op een steenworp van de zee is 0.666 een uitgelezen uitvalsbasis voor teambuildings, workshops, brainstorms, denkdagen, als alternatieve vergaderlocatie… in een ontspannen, inspirerende omgeving! Ze bedenken graag een concept op maat: van workshop plastiek, zeep, kaars, zeefdruk of keramiek met ecologische lunch (mét zelfgekweekte groenten uit onze samentuin), tot een strandwandeling of een inleiding in de basisprincipes van de circulaire economie. Meetings zijn hier mogelijk tot 90 personen.


KAAP

Kunstencentrum KAAP is het eerste én enige regionale kunstencentrum van Vlaanderen, ontstaan uit een versmelting van het voormalige kunstencentrum Vrijstaat O. en De Werf. Het kunstencentrum werkt rond muziek, podium, beeldende kunst en literatuur. Als ze geen muziek, dans, performance of literatuur brengen, kan je rustig vertoeven in het uitermate gezellig kaffee met het mooiste zicht op zee.


KAAP Oostende bevindt zich op de zeedijk en kan gehuurd worden om een uniek personeelsfeest, seminarie of vergadering te organiseren! Afhankelijk van de setting kan hier een meeting tot 80 personen of een receptie tot 120 personen plaatsvinden.


Zelda & Zorro

Zelda&Zorro wil mensen samenbrengen in een ongedwongen kader. De open bar, de food sharing-buffetten en de workshops zijn het DNA van Zelda&Zorro en zorgen voor een ‘feel at home’-beleving. Het huiskamerconcept is bedacht om ouders zorgeloos te laten genieten van hun vrije tijd en tegelijk hun kids een kwalitatief entertainment te kunnen aanbieden. Deze locatie kan echter ook perfect dienen voor een bedrijfsevent! Het unieke kader en de eigentijdse inrichting maken van Zelda&Zorro de perfecte locatie voor groepen tot 50 personen.

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Doorbraak voor ticketverkoop: Wat Ticketmaster's nieuwe toezegging betekent

Doorbraak voor ticketverkoop: Wat Ticketmaster's nieuwe toezegging betekent

Top 7 uitdagingen bij het organiseren van evenementen en hoe je ze overwint

Top 7 uitdagingen bij het organiseren van evenementen en hoe je ze overwint

Sectoronderzoek: vul de Event Confederation enquête in

Sectoronderzoek: vul de Event Confederation enquête in

Advertenties