Proef de zomer: verfrissende cocktails en mocktails van Grunewald.bar

Proef de zomer: verfrissende cocktails en mocktails van Grunewald.bar

De zomer is weer op komst (we mochten er al even van proeven met mooie warme dagen) en wat is er beter dan een heerlijk verfrissend drankje om dat te vieren?


Grunewald.Bar, al 15 jaar een begrip in de wereld van cocktails en mocktails, weet precies hoe je die zomerse sfeer in een glas vangt.



Cocktails, mocktails & smoothies: een smaakexplosie

Grunewald.Bar biedt een mobiele cocktail- en mocktailbar die perfect is voor elk evenement. Of het nu gaat om een bedrijfsfeestje, een bruiloft of een tuinfeest, hun dranken maken altijd indruk. Vooral de alcoholvrije cocktails zijn een hit op bedrijfsfeesten, waar een zero alcoholbeleid vaak de norm is. Dit betekent echter niet dat de drankjes minder feestelijk zijn. Integendeel, de creatieve mix van smaken maakt elk drankje een ware beleving.



Een unieke teambuilding ervaring

Op zoek naar een originele activiteit voor je team? Grunewald.Bar biedt cocktail- en mocktailworkshops. Deze workshops zijn niet alleen leuk, maar ook educatief. Je leert de fijne kneepjes van het vak: van 'shaken' en 'stirren' tot 'swizzelen' als een pro. Momenteel kun je kiezen uit drie unieke workshopconcepten, waaronder de spannende 'Cocktail Competition Workshop', waarin je samen met je collega's op zoek gaat naar de ultieme 'company cocktail'.



Kwaliteit, passie en plezier in elk glas

Wat Grunewald.Bar onderscheidt, is de jarenlange passie voor topkwaliteit en service. Elk drankje wordt bereid met de allerbeste ingrediënten en dat proef je. Of je nu kiest voor een cocktail, mocktail of smoothie, je krijgt altijd een glas vol liefde en vakmanschap.



Ervaar het zelf

Benieuwd geworden naar wat Grunewald.bar te bieden heeft? Bezoek dan hun website Grunewald.bar voor meer informatie en boekingen. Laat je inspireren en maak van je volgende evenement een smaakvol succes!


Met Grunewald.Bar haal je niet alleen de zomer in je glas, maar ook een flinke dosis feestvreugde. Proost op nog vele jaren vol heerlijke drankjes en onvergetelijke momenten!

www.grunewald.bar
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Effectieve strategieën voor het wisselen eventsoftware: een gids voor organisatoren

Effectieve strategieën voor het wisselen eventsoftware: een gids voor organisatoren

BESA heeft een nieuwe voorzitter

BESA heeft een nieuwe voorzitter

Bedrijven winnen met INKART-teamevents

Bedrijven winnen met INKART-teamevents

Advertenties