The Fungroup presenteert het Fun-Wheel 15m reuzenrad

The Fungroup presenteert het Fun-Wheel 15m reuzenrad

De vraag naar reuzenraden voor evenementen is de afgelopen jaren exponentieel gegroeid. Nog nooit was deze trend zo sterk. En dat terwijl de meeste reuzenraden al geboekt zijn voor zomerse kermissen of grote muziekevenementen. Bovendien zijn grote reuzenraden van 30 meter en meer niet betaalbaar voor middelgrote en kleinere evenementen.


Daarom introduceert The Fungroup nu het Fun-Wheel 15m reuzenrad.



Montage in slechts circa 3 uur

Bij The Fungroup investeren we alleen in attracties die snel op- en afgebouwd kunnen worden, zodat we de klant zo min mogelijk tot last zijn en het rad meerdere keren per weekend op verschillende plaatsen kunnen opzetten. Het Fun-Wheel 15m reuzenrad kan met slechts 3 personen in ongeveer 3 uur worden gemonteerd. Dit betekent dat we 's ochtends kunnen opbouwen, het evenement 5 tot 8 uur kunnen draaien en vervolgens op dezelfde dag weer kunnen demonteren. Deze super attractie past zelfs op slechts 1 trailer.



Volledig personaliseerbaar

Bij The Fungroup hebben ze gekozen voor een neutraal wit ontwerp voor het Fun-Wheel 15m reuzenrad, zodat brands en evenementen het rad volledig kunnen personaliseren met hun eigen verlichting en branding. Daarnaast kunnen de gondels worden voorzien van je logo, en is er de optie voor een ronde videowall in het midden van het rad te plaatsen waarop diverse boodschappen kunnen worden weergegeven. Het Fun-Wheel 15m reuzenrad is uitgerust met uitgebreide verlichting aan beide zijden van het rad, op alle gondels, daken en de onderwagen aan één zijde.


Reuzenrad_006.png



Is het Fun-Wheel niet te klein?

Het Fun-Wheel 15m reuzenrad heeft 10 mooi gedecoreerde gondels met verlichting en biedt plaats aan in totaal 40 personen per rit, dus nee, het is zeker geen klein rad. "Het reuzenrad dat wij aanbieden, heeft meer dan genoeg hoogte om over jouw evenement heen te kijken.

Als je de bredere omgeving wilt verkennen, raden wij aan om een 30 meter rad te huren, zij het tegen een viermaal hogere prijs dan de 15 meter."


Reuzenrad1.jpg



Samengevat

Eén oplegger, snelle opbouw van maximaal 3 uur, prestatie op het evenement van 5/8 uur, capaciteit van 40 personen, neutraal wit rad, prachtig gedecoreerde gondels, aanpasbare verlichting in alle kleuren, hoogte van 15 meter, volledig personaliseerbaar, professioneel

Fungroup-team, opbouw en afbouw op dezelfde dag mogelijk... en zéér betaalbaar.


Het Fun-Wheel 15m reuzenrad is te boeken vanaf 20 juni 2024


Het rad is momenteel nog in productie, vandaar dat de getoonde foto's louter illustratief zijn. We verwachten het Fun-Wheel 15m reuzenrad vanaf 17 juni 2024, en na een grondige opleiding en keuring kan het vanaf 20 juni 2024 geboekt worden bij The Fungroup. Wees er

snel bij voor het mooiste reuzenrad met een scala aan mogelijkheden en vraag nu jouw offerte aan.


Let op: de kermisattracties zijn NIET te boeken voor commerciële kermissen!

fungroup.be/portfolio-item/funwheel-15m/
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe vermijd je event clichés en bouw je een waardevol event?

Hoe vermijd je event clichés en bouw je een waardevol event?

Van ondergronds dineren tot logeren in de boomtoppen

Van ondergronds dineren tot logeren in de boomtoppen

Gratis festivals hebben het moeilijk door gestegen kosten: "Je kan het bijna niet rondkrijgen"

Gratis festivals hebben het moeilijk door gestegen kosten: "Je kan het bijna niet rondkrijgen"

Advertenties