Hotel Papendal: 5 redenen waarom sport jouw business event kan verrijken

Hotel Papendal: 5 redenen waarom sport jouw business event kan verrijken

Ben je op zoek naar de ideale plek om jouw zakelijk evenement op het hoogste niveau te organiseren? Zoek niet verder! Hotel Papendal biedt de perfecte setting om jouw deelnemers naar ongekende hoogten te brengen en we willen je graag laten zien waarom.


Als een locatie die sport en zakelijke evenementen naadloos integreert, heeft Hotel Papendal niet alleen de ruimte en faciliteiten die je nodig hebt, maar ook de expertise om je te helpen excelleren. Hotel Papendal geeft je vijf redenen waarom ze jouw nummer één keuze zou moeten zijn zodra je sport met jouw zakelijk evenement combineert:



1. Inspiratie uit de sportwereld

"Wij hebben een rijke geschiedenis als het epicentrum van de Nederlandse sport. Onze locatie heeft olympische atleten en topsporters van over de hele wereld gehuisvest. Als je jouw deelnemers wilt inspireren en laten presteren op het hoogste niveau, is er geen betere plek dan hier. De sportieve ambiance en de geest van competitie in de lucht, zullen je deelnemers motiveren om tot het uiterste te gaan en te winnen in de zakelijke wereld."


2019-03-26-ppd-hr_044__DSC9570.jpg



2. Teambuilding door sport

Sport is een krachtige katalysator voor teambuilding. "Wij begrijpen dit als geen ander. We bieden diverse sportclinics en (re)creatieve activiteiten, waar je als team kan samenwerken, uitdagingen kan overwinnen en sterke banden kan smeden. Deze ervaringen op het gebied van sportieve teambuilding zullen de samenwerking en prestaties op de werkvloer aanzienlijk verbeteren."



3. Road to Paris 2024

In aanloop naar de Olympische Spelen Parijs 2024 is Papendal dé place to be als jij een evenement op olympisch niveau wilt organiseren. In aanloop naar de Spelen heb je de mogelijkheid om je zaal, catering, sportspreker of activiteit helemaal in olympische (Parijse) sferen aan te kleden. In deze unieke setting kun je niet anders dan voor goud gaan!


ppd-open-hr_038__DSC5626.jpg



4. Toegang tot expertise

Hotel Papendal biedt niet alleen de faciliteiten, maar ook de expertise om sport en business naadloos te integreren. "Onze sportsprekers, vaak oud-sporters en coaches, kunnen je alles vertellen over hun weg binnen de sport, over kansen creëren, angsten overwinnen, jezelf overstijgen of omgaan met teleurstellingen. Of je nu wilt werken aan leiderschapsvaardigheden, communicatie of veerkracht, we hebben de knowhow om je te begeleiden op je reis naar zakelijk succes."



5. Gouden locatie

Gelegen in het hart van Nederland, is Hotel Papendal gemakkelijk bereikbaar vanuit alle delen van het land. Het is een locatie die indruk maakt op jouw stakeholders en deelnemers. De associatie met sportprestaties en zakelijk succes zal de status van jouw evenement versterken. "Kortom, we combineren sportieve inspiratie, teambuilding, moderne faciliteiten en expertise om jouw evenement te helpen schitteren in de zakelijke arena."

papendal.nl
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe vermijd je event clichés en bouw je een waardevol event?

Hoe vermijd je event clichés en bouw je een waardevol event?

Van ondergronds dineren tot logeren in de boomtoppen

Van ondergronds dineren tot logeren in de boomtoppen

Gratis festivals hebben het moeilijk door gestegen kosten: "Je kan het bijna niet rondkrijgen"

Gratis festivals hebben het moeilijk door gestegen kosten: "Je kan het bijna niet rondkrijgen"

Advertenties